2777
2789
عنوان

طلاق

229 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها ۲۳سالمه و یه دختر دو ساله دارم 

زندگی خوبی ندارم 

شوهرم خیلی وابسته مادرشه و مادرشم منا به چشم هوو میبینه 

بود و نبودم فرقی براش ندارع 

حتی نباشم خوشحال ترع 

واقعا جدی میخوام ازش جدا بشم و اینکه خانواده حمایت کننده ام ندارم 

اما تنها چاره کارم همینه مجبورم و ...

نمیخوام بدون مهریه جدا بشم درحالی که شوهرم همه چیزش کردع به نام مادر و خواهرش اما واقعا به یه سرپناه برای دخترم نیاز دارم چطوری درخواست بدم و چیکار کنم 

عزیرم خودت کار داری بتونی درامد داشته باشی 

سنتم کمه خدا از این مردا نگذره که عقل تو کلشون ندارن

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیرم خودت کار داری بتونی درامد داشته باشی سنتم کمه خدا از این مردا نگذره که عقل تو کلشون ندارن

نه کار ندارم  اما ازمون استخدامی ثبت نام کردم خدا کنه قبول بشم همین فقط 

نه کار ندارم اما ازمون استخدامی ثبت نام کردم خدا کنه قبول بشم همین فقط

ان شالله قبول میشی خدا پشت و پناهت باشه 

فعلا تصمیم جدایی نگیر 

چون گفتی پشتم نداری .درآمدم نداری 

دست نگه دار دستت جایی بند بشه بعد 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

عزیزم درسته وابستگی زیاد به مادرش جالب نیست اما اگه به شما ودخترتونم توجه می کنه و نیازهاتون رو رفع می کنه و اخلاقش باهاتون خوب هست به نظرم طلاق گزینه ی خوبی نیس،با سیاست رفتارکن بهش بیشترنزدیک شو مطمعن باش رفتار خودش نصبت به خانوادش تغییرمی کنه 

خودت رو دوست داشته باش وبه خودت تکیه کن 
ان شالله قبول میشی خدا پشت و پناهت باشه فعلا تصمیم جدایی نگیر چون گفتی پشتم نداری .درآمدم نداری دست ...

شوهرم و مادرش حتی نمیخوان من باهاشون توی اون خونه زندگی کتم محبورم جدا شم فقط باید ازش اگه تونستم کمی از مهریم بگیرم که برم یه سرپناه برای دخترم جور کنم 

عزیزم درسته وابستگی زیاد به مادرش جالب نیست اما اگه به شما ودخترتونم توجه می کنه و نیازهاتون رو رفع ...

نه به من نه به دختر توجه ایی ندارع الویت زندگیش خواهرش و بچه ها خواهرشن 

خواهرش اگه بگع سه صب بیا منا ببر دکتر میره درحالی که شوهرش توی خواب نازه و منی که تنها رفتم زایمان کردم و کل روند بارداریم تنها رفتم و اومدم و شوهرم نبود 

مادر شوهری که برای همسرم  نقش زنش را داره و به من به چشم هوو نگاه میکنه 

واقعا خسته شدم و بریدم 

اگر خیانت نمیکنه و دست بزن نداره و خسیس نیست بهش ی فرصت بده و سعی کن زندگیت رو بهتر کنی

اولویت زندگیش نیستم از هر راه و روشی استفاده میکنه که من توی اون خونه نباشم و با مادرش تنها باشهحاضره جونش برای مادرش و خواهرش بده  و هر کار کنه اما به من که میزسه نمیخواد انجام بده 

تا کی گریع کنم و داد بزنم بابا من باید الویتت باشم نه اونا 

تا کی 

مادرشوهر سمی که به من چشم هوو نگا میکنه و ارزوش تنها شدن با پسرشه 

توی لین چندماهم از هر روش استفاده کردن توی اون خونه نباشم بریدم و خسته شدم دیگه ، دیگع نمیکشم 

نه به من نه به دختر توجه ایی ندارع الویت زندگیش خواهرش و بچه ها خواهرشن خواهرش اگه بگع سه صب بیا منا ...

عزیزم واقعا حق دارید چه خانواده سمی هستن

خودت رو دوست داشته باش وبه خودت تکیه کن 
شوهرم و مادرش حتی نمیخوان من باهاشون توی اون خونه زندگی کتم محبورم جدا شم فقط باید ازش اگه تونستم کم ...

حتما باید مهریه بگیری حقته

تک تک تاپیک هات رو از ۱۴۰۰ تا حالا رو خوندم  از این که توی عقد حامله شدی و از اولم شوهرت دوست نداشتی از اینکه با استفاده از سادگی زندگیت رو به گند کشیده 

به نظرم شوهرت از اول هم دوست نداشته و فقط ازت استفاده ابزاری کرده و به شدت آدم هولی هست 

خواهشا قوی شو هر طور شده برای خودت یه هنر یاد بگیر یه کاری دست و پا کن و از اون مرد جدا شو ازت خواهش میکنم 

تو منو به شدت یاد خودم می ندازی فقط امیدوارم آینده خوبی داشته باشی عزیزم