2777
2789
عنوان

اگه آخرش فرهنگیان قبول نشدم چی🤕

284 بازدید | 16 پست

من یازدهم حسابی گند زدم اصلا دیگه روحیه ندارممممم 

بعد بچه های کلاسون همه نمره هاشون خوب شده اونام همه فرهنگیان می خوان 

امسالم که نهایی ها را سنجش طرح می‌کنه

نمی دونم چکار کنم 

اگه از الان بخونم و نهایی دوازدهمم بالا باشه شانس قبولی دارم ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل من خودتو عذاب نده 

شد شد نشد به جهنم یه روزی فکر میکنم دنیام فرهنگیانه

تلاشتو بکن اما دنیاتو کوچیک نه 

کمک خواستی درد دل خواستی به دوتا گوش نیاز داشتی خلاصهـ هرچی که بود میتونستم کمکت کنم درخواست بدهـ زیبا 😍❤️

من دوازدهمم فعلا باید تست کار کنیم برا دعوت به مصاحبخ که نمیان به نهایی نگا کنن از رو تراز کنکور دعوت میکنن من نهاییم خوب شد ولی تست کار نکردم و عقبم فعلا...

اللهم عجل لولیک الفرج ۰۰/ از چیزی که باید ترسید خود ترسه..... تورک قیزی
مثل من خودتو عذاب نده شد شد نشد به جهنم یه روزی فکر میکنم دنیام فرهنگیانهتلاشتو بکن اما دنیاتو کوچیک ...

من خانواده ام خیلی برام خرج کردن هر کتابی که خواستم هر کلاسی که خواستم محیط را برام فراهم کردن و... می ترسم شرمنده‌شون شم💔

من دوازدهمم فعلا باید تست کار کنیم برا دعوت به مصاحبخ که نمیان به نهایی نگا کنن از رو تراز کنکور دعو ...

انسانی هستین ؟

منم الان دهم و یازدهم را با تست می خونم و دوازدهم را بیشتر تشریحی و می خوام از همین الان منابع فرهنگیان را هم کار کنم 

من نهایی یازدهم گند زده ب روحیه ام

من خانواده ام خیلی برام خرج کردن هر کتابی که خواستم هر کلاسی که خواستم محیط را برام فراهم کردن و... ...

نمیشی عزیزدلم توکلت به خدا 

کمک خواستی درد دل خواستی به دوتا گوش نیاز داشتی خلاصهـ هرچی که بود میتونستم کمکت کنم درخواست بدهـ زیبا 😍❤️

سلام عزیزم نگران نباش قطعا میتونی ،از الان شروع کن به خوندن و فرصت رو از دست نده،روی نهایی های دوازدهم تمرکز کن در کنارش کنکور رو هم بخون ،توکلت به خدا باشه و به هیچ چیز دیگه ای اهمیت نده هرسال یه تعداد حرفایی میزنن که باعث استرس میشه اما نباید به هیچکدوم اهمیت بدی ،سنجش هم بیاد سوال بده باز اگه تو بخونی میتونی امتحانتو عالی بدی ،از هیچی نترس و تلاشتو بکن و از خدا کمک بخواه ،انشاالله موفق میشی 

حسبی الله❤️