2777
2789

ایشون حرف نداره

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@nasiry85 در مورد حس امروز آرش به من مبگی منو چطور خانمی میبینه؟تفکرش نسبت بمن چیه،؟

شمارو خانم ساده ای میبینه و بی شیله پیله

دوست داره بیشتر بشناستتون و همینکه میدونه نمیتونه برای رابطه دوروزه و سو استفاده باهاتون باشه

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
شمارو خانم ساده ای میبینه و بی شیله پیلهدوست داره بیشتر بشناستتون و همینکه میدونه نمیتونه برای رابطه ...

تو روخدا میشه بگی بارداری دومم کی هست؟ شوهرم راضی میشه. اسمم ستاره31

و میشه اینم بگی پولی که قرار از پدرشوهرم بهمون برسه کی میرسه0شوهرمم بهروز زاده مرضیه

ممنونم ازت

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

تو روخدا میشه بگی بارداری دومم کی هست؟ شوهرم راضی میشه. اسمم ستاره31و میشه اینم بگی پولی که قرار از ...

بارداری دومت اواسط سال دقیق نمیدونم

اون پول میخواست برسه دستتون ولی یه مشکلی پیش اومده

نمیدونم چیه

اما دور میبینم رسیدنشو شاید اخرای سال

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
بارداری دومت اواسط سال دقیق نمیدونماون پول میخواست برسه دستتون ولی یه مشکلی پیش اومدهنمیدونم چیهاما ...

اها اواسط سال جدید دیگه درسته؟ میشه بگی جنسیتش چیه؟

ان شالله اگه شدم بهت خبرمیدم تحققش گلم.

دستت دردنکنه گلم.

میشه اینم بگی شوهرم میخاد پول دستش بیاد مغازه فست فودی بزنه ان شالله میچرخه واسمون؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

بارداری دومت اواسط سال دقیق نمیدونماون پول میخواست برسه دستتون ولی یه مشکلی پیش اومدهنمیدونم چیهاما ...

میشه بگی با کراشم ارتباط میگیرم ؟ممکنه رل بزنم باهاش

هرکاری میکنم از ذهنم در نمیره