2777
2789
عنوان

دوران عقد

257 بازدید | 22 پست

سلام

اگه تاپیک های قبلی بخونید تا حدودی متوجه رابطه من و همسرم میشید

ما ۹سال تفاوت سنی داریم با اصرار من و بدون رضایت خانواده حدودا یکساله عقد کردیم

وضعیت مالی همسرم اصلا خوب نیست در حالی که۳۰سالشه حتی پس انداز نداره..

با همچی کنار اومدم و کفتم کنار هم میسازیم اما الان میبینم وضعیت خیلی فرق کرده

حس میکنم دچار افسردگی شده و همش میگه ک پیر شدم و..

خودش میبینه داره درجا میزنه و هیچ پیشرفتی نداره 

حس ترس دارم نسبت ب ادامه زندگی 

لطفا کمکم کنید راه حلش چیه🫠🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عروسی نگیر هرچی پول دستتون میاد صندوق طلا بگیرین تا خونه بخرین.

عروسی رو خودش میگه باید بگیریم

خونه رو بابام میده بشینیم فعلا

مشکل اینه من فکر میکنم تفاوت سنیمون خیلی داره به چشم میاد و اینکه واقعا حس میکنم دارم کم میارم

چند روز دیگ تولدش میخاستم سوپرایزش کنم ولی بهم میکه من از تولد گرفتن خوشم نمیاد و اینا

اگه میتونی خودت برو تو لاین ارایشگری یچیزی یادبگیر زندگیتون رو روال میوفته ، شوهرتم بزنه تو کار خرید و فروش ، از چیزای کوچیک شروع کنه مثلا تو دیوار بگرده لوازمی که سالمن بخره بعد قیمت بالاتر چندوقت بعدش بفروشه کم کم برسه به خرید و فروش ماشین

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
راه حلش فقط تویی.الان همه دارن درجا میزننما که ده ساله دنده عقب میریم

باید چیکار کنم واقعا خودمم دارم افسردگی میگیرم با این سن

اطرافیان میبینم ک بهترین نحو ازدواج کردن و کمترین حالت ماشین دارن حداقلژ🫠

خودت هم برو سر کار و کمکش باش ولی مواظب باش بهش سرکوفت نزنی یا ازش چیزی نخوای که از پسش بر نیاد و خر ...

من چیزی ازش نخواستم گفتم ماشین بخریم فقط

من ۱۹سالمه هنوز چند روز دیگ نتایج کنکو میاد خانوادم اجازه کار نمیدن بهم🫠

اگه میتونی خودت برو تو لاین ارایشگری یچیزی یادبگیر زندگیتون رو روال میوفته ، شوهرتم بزنه تو کار خرید ...

شغلش تو فروش دوربین البته واسه کسی کار میکنه ولی خودش خیلی دوس داشت

الان میگه خسته شدم و کارم خیلی زیاده

الان دوره ای نیست بشه از صفر شروع کرد ما هم سه ساله به هر دری میزنیم بسته ست . یه قدم جلو میریم صد ق ...

خیلی سخته🫠 خیلی من واقعا چون تو این شرایط نبودم نمیدونم باید چیکار کنم حتی یک ماشین ساده هم نداریم🫠

بدیش اینه نمیتونم بدشو بگم جلو خانوادم چون انتخاب خودمه

عروسی رو خودش میگه باید بگیریمخونه رو بابام میده بشینیم فعلامشکل اینه من فکر میکنم تفاوت سنیمون خیلی ...

نگیر پولشو سیو کن واسه آیندتون 

ما وضع مالی مون خ خوبه نگرفتیم چیه مفت خورا بیان بخورن آخرم هیچی ی شبه کل پولا خرج شع😁

2790
2778
2791
2779
2792