and1380 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 46 عنوان ورم عمل بینی 58 بازدید | 5 پست بچه ها من هفت ماه عمل کردم ولی نوک بینیم هنوز بزرگهو پوستم ضخیمه و گوشتی بود ولی تنها ایراد بینیم همون نوکش بود که خواستم کوچیک شه که نشده🥲شما تجربه دارین؟؟اگه دارین توروخدا بگین 1403/07/08 | 21:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 14629 خیار حلقه کن بذار فریزر یخ بزنه باعث میشه ورم بخابهبعد ببین باریک تر میشه یا نهبنظر من ک میشهبینی من بعد هفت ماه هم باریک تر شد تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
and1380 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 46 ینی اصلا تغییر نکرد؟دکترت چی میگه؟ کرده ولی نه خیلیخودم که زیاد فرقی نمیبینم بقیه میگن خوبه🥲
and1380 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 46 خیار حلقه کن بذار فریزر یخ بزنه باعث میشه ورم بخابهبعد ببین باریک تر میشه یا نهبنظر من ک میشهبینی من ... بزارم روی بینیم بمونه؟؟یا اینکه فقط خیارو روی بینیم بکشم؟
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 14629 بزارم روی بینیم بمونه؟؟یا اینکه فقط خیارو روی بینیم بکشم؟ خیلی نمیتونی بذاری بمونه چون یخه پوستت میسوزهبکش ب کل صورتت یه ماسک آبرسان خونگیه کلابعد دوطرف بینی نگهش دار یکمخودت میبینی بینی نازک تر میشهالان برش بده بذار فریزر تا فردا یخ زده باشهبرشت هم نازک نباشه تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !