2821
2789
عنوان

مربی خیاطیم

82 بازدید | 7 پست

من ششم مرداد رفتم کلاس هشتم پولشو واریز کردم

تا الان که دوماه گذشته هشتم به هشتم پولشو دادم بعد پیام داده میگه تو اول ماه اومدی کلاس و قسطت همیشه عقب میوفته و فلان منم گفتم من ششم اومدم کجا اول ماه اومدم گفت دیکه بدتر باید پولتو ششم بدی ولی امروز هفتمه گفتم خب من ماه اول هشتم پول و دادم چحوری الان تو میگی زودتر باید بدی میگه نه تو باید پولتو طبق تاریخی که وارد کلاس شدی پرداخت کنی ینی ششم چون توسیستم اینجوریه و از این چرت و پرتا گفتم خب باید میکفتی من چمیدونستم

از دیروز اعصابم خرابه از دست این بی عقل 

خب حرفاتو مثل ادم بزن که بعد اینجوری نشه انگار من علم غیب دارم

منم از قصد به جای دیروز امروز پول و ریختم به حسابش و بدون سلام فقط عکس فیش و واریز کردم و گفتم واریز شد ولی هنو سین نزده 

به نظرتون دفعه بهد که دیدمش چی بگم بهش

میشه بپرسم کدوم شهری

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شمالم

من یه نفرو میشناسم عینا مثل مربی شماعه پولکیه کلا. باهاش کل ننداز پولشو بده اموزشتو ببین. اگه عم خیلی حرف زد مربیتو عوض کن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱