2777
2789
عنوان

عطر بیکینی😃🥴🤔

2803 بازدید | 27 پست

میخوام بخرم از برند هانلو...

کسی استفاده کرده؟ ماندگاریش چطوره؟

باعث جوش و حساسیت و خارش و اینا نمیشه؟!!

کدوم رایحه اش بهتره؟

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دنبال چ چیز هایی هستین

شما بهداشت تونو رعایت کنید بوی عفونت ندین خودش عطر بیکینیه 

وگرنه زنی ک بوی عفونت نده برای چی باید بیکنیش بو بده

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

من میخواستم واسه غرفم بخرمانلاین شاپامیگفتن باعث حساسیت میشه

میگفت مستقیما نباید روی اون ناحیه بزنید. واسه کشاله ران و زیر بغل هست...

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

بیکاری،شوهرت هم برات از این کارا میکنه

شوهر ندارم اصلا. ..یه نامزد دارم که با اون هم اصلا رابطه نداریم... همینطوری واسه خودم میخوام😅

وای نگیر افتضاحهمن گرفتم دو ماه تموم عفونت و سوزش پدرم دروند

وای چه بد. مرسی عزیزم.  ادمین پیجی که میخواستم بگیرم میگفت گیاهیه اصلا ضرر نداره و این حرفا...😑😑

میگفت مستقیما نباید روی اون ناحیه بزنید. واسه کشاله ران و زیر بغل هست...

واسه زیر بغل مام بزن

کشاله رانم بادی اسپلش لوسیون عطری

عطر بیکینی فقط برا اونجاست ک باعث عفونت یا حساسیت سوزش میشه 

حالا شاید این برند خوب باشه خواستی بخر