آرامش_مطلقم_من مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 1044 عنوان دعا برای هم 💚🌱 54 بازدید | 4 پست سلام دوستان .میگن اگ کس دیگه ای در حق آدم دعا کنه برآورده میشه..بیاید درحق هم دعاکنیم برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤ 1403/07/08 | 20:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__adriana__ عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 966 برات دعا کردم عزیزمتو هم برام دعا کن اگه صلاحمه عشقم برگرده اگه نیست فراموشش کنمدلم تنگ میشه
آرامش_مطلقم_من مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 1044 برات دعا کردم عزیزمتو هم برام دعا کن اگه صلاحمه عشقم برگرده اگه نیست فراموشش کنمدلم تنگ میشه مرسی عزیزدلم .چشم حتما انشاالله ک بهترین ها رقم بخوره برات برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
آرامش_مطلقم_من مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 1044 عزیزم موقع دیدنتون چشاش چه حالتی میشد درخواستتو قبول کردم عزیزم . برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤