2821
2789
عنوان

روانیم کرده

97 بازدید | 6 پست

امروز به پارتنرم گفنم بریم بیرون

گفت سرکارم ساعت ۴:۳۰ اینا میام

با تاخیر ساعت ۶:۳۰ اومد 

بعدم که اومد همش بداخلاقی میکرد گفت باید تا ۱۰ بمونی پیشم گفنم نمیتونم گفت یعنی چی هردفعه میای فقط دو ساعت پیشمی اونم همش تو ماشین و این حرفا…

البته اینم بگم ما تو مرحله آشناییم اما نمیتونم تنها باش برم بیرون مگه اینکه خونوادمو بپیچونم

اینم هنش شاکیه که یا نمیای بیرون یا فقط دو ساعت میای اون موقع هم که میای همش تو ماشینیم خسته شدم دیگه و این حرفا 

اخه ب من میگه بریم کافه بشینیم میگم شهر کوچیکه میترسم کسی ببینه

بعد امروز هم بهم گفت من باهات روراستم عاشقت نیستم فقط دوست دارم نمیتونم بهت دروغ بگم:/نمیدونم از اینکه باهام صادقه و بازیم نمیده خوشحال باشم یا اینکه عاشقم نیس:/💔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم گفتم کهخواستگارمه الان هم تو مرحله آشنایی هستیم

خاستگارته خب پس میگی خانواده خبر ندارن

نمیدونم والا این دردسرا که گفتی تا وقتی شرایطت اینه هست و احتمال زیاد رابطتون با بدی تموم بشه💔🥲

از رحمت خدا ناامید نشو🌱 بی حاشیه بودن رو دوست دارم.

عزیزم گفتم کهخواستگارمه الان هم تو مرحله آشنایی هستیم

خواستگار که خانواده باید بدونن

ایشون درست میگن شما باید بیشتر وقت بگذرونین باهم

اون بخشی که گفته عاشقت نیستم به نظرم از روی صداقت نبوده و دلیل دیگه ای داشته. البته شایدم من بدبینم😐

مثلا چه دلیلی؟🥲

اینکه دیگه داره از خواستگار به صرفا دوست تبدیل میشه

یعنی هدف جدی ای نداره و داره شمارو اماده میکنه

البته گفتم این برداشت منه و شاید اصلا درست نباشه چون من صرفا براساس چندخط تاپیک شما به این نتیجه رسیدم. قطعا شناخت شما نتیجه درست تری رو میده