2777
2789
عنوان

شیرازی داریم

69 بازدید | 9 پست

با چهار میلیارد کجا میتونیم خونه بگیریم یعنی منطقه متوسط میشه؟حالا ۶۰متری 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
زرهی

میشه یه آپارتمان خرید یعنی 

ممنون میشم یکم راهنماییم کنی چجور جایی هست

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میشه یه آپارتمان خرید یعنی ممنون میشم یکم راهنماییم کنی چجور جایی هست

با چهارمیلیارد میتونی محله زرهی (خیابون کلاهدوز.  آقایی . فلاحی. مبعث. پاسداران  کوچه های  ۶۲ و ۶۴ و ...) آپارتمان بخری 

خب به همه چی دسترسی داری محله خوبیه به بالا شهر نزدیکه 

از کدوم شهر میای؟

ما اهل تبریزیم شوهرم الان هفت ماهه اومده شیراز برای پیوند کبد دیگه خسته شدیم از انتظار طرف هست یک سال و نیمه منتظره و نوبتش نشده برای همین تصمیم گرفتیم خونه زندگیمون بیاریم اونجا بچه کوچیکه داریم 

با چهارمیلیارد میتونی محله زرهی (خیابون کلاهدوز. آقایی . فلاحی. مبعث. پاسداران کوچه های ۶۲ و ۶۴ و ...

مرسی عزیزم

ما اهل تبریزیم شوهرم الان هفت ماهه اومده شیراز برای پیوند کبد دیگه خسته شدیم از انتظار طرف هست یک سا ...

من تاحالا تبریز نرفتم اما شیراز خیابوناش و ادماش حالت رو خوب میکنن دقیقا مثل تراپیه ... امیدوارم شوهرتون هرچه زودتر سلامتیشون رو به دست بیارن 

من تاحالا تبریز نرفتم اما شیراز خیابوناش و ادماش حالت رو خوب میکنن دقیقا مثل تراپیه ... امیدوارم شوه ...

ممنون گلم اره دوسه باری که اومدم اصلا خیلی خوشم اومد سلامت باشین ممنون