2777
2789
عنوان

اسم پسر

93 بازدید | 8 پست

دوستان من پسرم دو سالشه و اسمش سامیار

ولی از بعد گذاشتنش احساسم خوب نبود ب این اسم 

اسم دخترمم ک بزرگتر با حرف ب شروع میشه

ولی همش میگم کاش بین اسمهای دیگه ای  که مد نظرم بود یکی دیگه اشو انتخاب کرده بودم .

مثلا آریا آرین بهراد رادین مهیار باراد مهبد رهام ...

میگم کاش یکی از اینا انتخاب کرده بودم و سامیار نزاشته بودم .

همش میگم ولش کن فلان بیخیال ولی باز میاد تو ذهنم دیگه

توی این دو سال واقعا ...

با دو اسمه کردن بچه ام مخالفم و عوض کردن اسمشم شوهرم نمیپذیره میگه خودت انتخاب کردی و پایندش بمون نمیشه عوض کنیم و راضی نیست .

تو اقوام نزدیکم کسی اسم بچشو آرسام گذاشته بعضیا تا منو میبینن میگن اسمش شبیه فلانیه حرص میخورم 

و خودمم که همش میگم اون اسما بهتر بودن چرا فک نکردم درست موقع انتخاب و و و

شماها همچین احساساتی داشتید بعد گذاشتن اسم فرزندتون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم برای پسر دومم یه اسمی گذاشتم که هرکی شنید ایراد گرفت ولی اصلا برام مهم نیست. من اسم کارن دوس داشتم ولی یکی از آشناهام پسرش ۱ماه زودتر از پسر من دنیا اومد اون گذاشت و شوهرم گفت دیگه نمیذارم.

منم برای پسر دومم یه اسمی گذاشتم که هرکی شنید ایراد گرفت ولی اصلا برام مهم نیست. من اسم کارن دوس داش ...

والا چی بگم 

حالا بغیر از ایرادای اینو اون باعث شد که از اول حسم برگرده از این اسم و مدام بگم گذینه های دیگه بهتر بودن و کاش اونادو انتخاب میکردم .

اسم بچه های شما چیان

رو تربیتش کار کن ، اسم که گذاشتی تموم شد رفت

درست میگید 

بله 

منم میدونم مساله ای که گفتم مساله ی مرگو زندگی نیست

منتها حسی بود که باهام بودو روخم میره و خواستم اینجا در میون بزارم

درست میگید بله منم میدونم مساله ای که گفتم مساله ی مرگو زندگی نیستمنتها حسی بود که باهام بودو روخم م ...

نه واقعا سامیار قشنگه یکم حساس شدی ولی به خودت تلقین نکن واقعا خوبه ، جلو دیگران هم نگو چون اونا ممکنه بیشتر روش گیر بدن

🎀‌دخترا همه ناز هستن، انسان‌های خاص هستن