2821
2789
عنوان

پرده ه ❌

163 بازدید | 10 پست

سلام خانوما من می‌خوام برای سالنم پرده بگیرم فرش هام ابیه مبلامم کرم و نسکافه ای به نظرتون زشت میشه پرده آبی سفارش بدم ؟از این مدل طلاکوب ها بگیرم یا مخمل ساده 

نظرتون رو لطفا بگید 

میخوام ازین مدل که وسط حریره سفیده و کناره هاش مخمل بزنم

قبلنا فکر می‌کردم کسی مناسبه که همه معیارامو داشته باشه!اما به مرور متوجه شدم، اونی مناسبه که برای بودنم ارزش قائل باشه و تلاش کنه!اوایل فکر می‌کردم عشق یعنی، همیشه حالت باهاش خوب باشه!اما به مرور متوجه شدم عشق یعنی تو حال بدت جا نزنه!فکر می‌کردم تا نیمه گمشدمو پیدا کنم عاشقش میشم!اما الان فهمیدم هیچ نیمه گمشده ای وجود نداره عشق ساختنیه نه پیدا کردنی!خیلی طول کشید تا متوجه شم هر هیجان، علاقه و احساسی نشونه عشق نیست، یه وقتایی این آسیب ها و زخمامونن که مارو به طرف وابسته میکنن!ولی الان باور دارم رابطه خوب وقتی ساخته میشه که دو طرف به بلوغ عاطفی رسیده باشن

آبی نخر به هیچ‌وجه😕.

مخل ساده یا کرم یا طوسی

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺

آبی نخر به هیچ‌وجه😕.مخل ساده یا کرم یا طوسی

نظر شوهرم رو آبی بود نه اینکه کامل آبی باشه ها پنل های کناری ابیه حریر ساده سفید وسط 😕

قبلنا فکر می‌کردم کسی مناسبه که همه معیارامو داشته باشه!اما به مرور متوجه شدم، اونی مناسبه که برای بودنم ارزش قائل باشه و تلاش کنه!اوایل فکر می‌کردم عشق یعنی، همیشه حالت باهاش خوب باشه!اما به مرور متوجه شدم عشق یعنی تو حال بدت جا نزنه!فکر می‌کردم تا نیمه گمشدمو پیدا کنم عاشقش میشم!اما الان فهمیدم هیچ نیمه گمشده ای وجود نداره عشق ساختنیه نه پیدا کردنی!خیلی طول کشید تا متوجه شم هر هیجان، علاقه و احساسی نشونه عشق نیست، یه وقتایی این آسیب ها و زخمامونن که مارو به طرف وابسته میکنن!ولی الان باور دارم رابطه خوب وقتی ساخته میشه که دو طرف به بلوغ عاطفی رسیده باشن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظر من پرده رنگ مبلات باشه بهتره

طلاکوب چطوره به نظرتون من از نزدیک ندیدم می‌خوام سفارش بدم ؟

طلاکوب چطوره به نظرتون من از نزدیک ندیدم می‌خوام سفارش بدم ؟

اول برو چندتا پرده فروشی از نزدیک انواعش رو ببین .تو عکساشون معمولا همه چیزو خوب جلوه میدن  

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی ، صفر میشی

من خودم همیشه ترجیحم بر این که پرده سفید باشه.چون بعد از یه مدت دل ادمو میزنه.فرش و مبل با هم همخونی داشته باشن بهتره تا اینکه پرده هم باهاش ست بشه.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
من خودم همیشه ترجیحم بر این که پرده سفید باشه.چون بعد از یه مدت دل ادمو میزنه.فرش و مبل با هم همخونی ...

مبلم کرم نسکافه ای هست فرشم ابی گل‌های فرشم با مبل ست میشه 😃

مبلم کرم نسکافه ای هست فرشم ابی گل‌های فرشم با مبل ست میشه 😃

خوبه دیگه.پرده خونه ما سفیده.فرشم ده تا رنگ داره که میتونم مبلمو با یکی از اون ده تا رنگ ست کنم.😀

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍