2777
2789
عنوان

پیر خرفت 😡😡😡😡

4533 بازدید | 153 پست

قضیه از این قراره که خالم یه همسایه داره آقاهه زن و بچه داره هم‌سن بابلمه چهل و خورده سالشه منم که خونه ی خالم همیشه میرم چون تقریبا نزدیک خونمونه بعد این پیرمرده از من خوشش اومده بعد نمیدونم شماره ی منو از کجا آورده نمیدونم اسممو از کجا فهمیده یعنی کی بهش گفته خیلی اعصابم خورده بعد 

این کاربری دست دونفره.

نمیتونی بلاک کنی؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه ساعت پیش که داشتم به این فکر میکردم به تولد دوستم بهش چی بدم دیدم یکی بهم زنگ زد شمارش ناشناس بود بهم گفت سلام مریم خانم خوبین بعد من گفتم شما گفت همسایه خالتون هستم اسمشو گفت دیگه فهمیدم کیه بعد گفتم شماره ی منو از کجا اوردین با من کاری دارین بعد گفت راستش خیلی وقته میخاوستم یه چیزی را بهتون بگم

این کاربری دست دونفره.

عاشقت شده خب😂

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

ولی چون میترسیدم نمی گفتم بعد گفت لطفاً به کسی چیزی نگین من گفتم مگه می‌خواین چی بگین که می‌ترسین گفت من همیشه شمارو میبینم از شما خوشم اومده خیلی خوشگلین میشه باهم دوست بشیم!منم گفتم خجالت نمی‌کشین زن و بچه دارین خدا می‌دونه چقدر اعصابم خورد شد کلی بهش فحش دادم احترام سنش را نگه نداشتم

این کاربری دست دونفره.

چون پیرمرد کثافت خجالت نمی‌کشه به من اینجوری میگه بهش گفتم کثافت هستی هوس بازی وقت مردنته بعد گفتم میرم به خانومت میگم به بچه هات میگم به خالم و مامانم به همه میگم میخاوم آبرو برات نمونه تو این محل بعد کلی التماس کرد که تروخدا زندگیم خراب میشه زنم ولم می‌کنه آبروم می‌ره منم بهش گفتم تو اگه به فکر آبروت بودی به من که هم سن

این کاربری دست دونفره.

به من که هم سن دخترتم پیشنهاد دوستی نمی‌دادین کلی ازم خواهش کردم که نگم بخدا اینقدر حالم بده چندشم میشه وقتی حرفاش یادم میاد وقتی چهره اش یادم میاد چیکار کنم فعلا به کسی نگفتم اگه بابام بفهمه خون به پا می‌کنه اون پیرمرد را می‌کشه حالا چیکار کنم به مامانم یا خالم بگم ؟

این کاربری دست دونفره.

ولی چون میترسیدم نمی گفتم بعد گفت لطفاً به کسی چیزی نگین من گفتم مگه می‌خواین چی بگین که می‌ترسین ...

وایی کفتار چه خوش اشتهای🤣

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....