2777
2789
عنوان

ادمینی

50 بازدید | 7 پست

ی گروه روبیکا دارم تبلیغات گذاشت ک برین پی وی برا ادمینی منم رفتتم توضیحات رو داد وگفت ک هزینه یکساله ۲۵۰,شش ماهه ۱۵۰،سه ماه ۱۰۰تومن ک هم آموزش میده هم کار میکنی کانال رضایتم داشت 

میگم نکنه کلاه برداری باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ی این آموزش آدمیانی کلاهبرداری محضه الکی میگن ۲۰۰ ۳۰۰ تومن بده من اموزشت بدم بعد برات کارفرما پیدا میکنم ولی همه شون دروغ میگن و فقط پول میگیرن ازت

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

هرجا پول خواستن کلاهبرداریه. آخه کی هم کار میکنه هم پول میده!

اگه حس میکنی مهارت داری سرچ کن پورت وب، همون یکی دو نتیجه اول سایتش میاد. تو قسمت همکاری مشخصاتت رو وارد کن. هر وقت نیرو بخوان که الان میخوان رایگان کل آموزشها رو برات ارسال میکنن و حقوق ثابت هم میدن

کلاهبرداری هس .اگه کار خواستی بگو . من کارم کلیپ سازی هست .اگه مشتری پیدا کنید میتونیم همکاری کنیم .پیجم تو امضام نوشتم .

طراحی کلیپ دعوت نامه عروسی ، عقد ، تولد ، فارغ التحصیلی و قدم نو رسیده  با اسم خودتون، به  قیمت 95تومان @clip_edit44 فالوم کن 
میشه بیشتر توضیح بدید

من کلیپ تولد  اینا درست میکنم قیمت 150.شما میتونید مشتری پیدا کنید و با قیمت بالاتر بفروشید .  نمونه کارا تو پیجم هس . 

طراحی کلیپ دعوت نامه عروسی ، عقد ، تولد ، فارغ التحصیلی و قدم نو رسیده  با اسم خودتون، به  قیمت 95تومان @clip_edit44 فالوم کن