2777
2789

تریدز یک برنامه درست مثل نی نی سایت خودمونه که تقریبا از شبکه ایکس یا توییتر تقلید شده....

هرکسی میاد یک تاپیک ایجاد میکنه و بقیه نظر میدن چه با عکس چه ویس و همه چی

اونایی که میزنه از شما نام برد یعنی کسی تگتون کرده ولی فکر کنم اگه تریدز رو نداشته باشید معمولا نباید بزنه...

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اها پس ینی با من بوده ؟منو مخاطب قرار دادهمرسی🙏🥰

بله اینستاگرام و تردز معمولا توی هرچی باگ داشته باشن میدونم توی این یکی ندارن   

بله درسته...

خواهش میکنم موفق باشید   

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     
نه جدیدن دیدم برای اینکه بیشتر ویو بخورن بالای تکست شون اول این متن ها رو مینویسن که حالا بقیه فکر ک ...

ولی برای من زیاد پیام نمیاد اینم اینستا دیدم کنجکاو شدم 

نه جدیدن دیدم برای اینکه بیشتر ویو بخورن بالای تکست شون اول این متن ها رو مینویسن که حالا بقیه فکر ک ...

الان نمایه رو بزارم روی عمومی بعد فالوورامم برای بقیه دیده میشه؟

😂وا عجب برنامه ایه خب همون اینستا پیام بدن چ کاریه .

خب برای پیام مستقیم نیست...

برای ساخت موضوعات و تاپیکه دقیقا مثل نی نی سایته

خب برای پیام مستقیم نیست...برای ساخت موضوعات و تاپیکه دقیقا مثل نی نی سایته

من یکمم گیج شدم ی سوال اخر میپرسم دیگ اذیت نمیکنم 🙏😅

الان نمایه رو بزارم روی عمومی فالوورامم دیده میشن؟

من یکمم گیج شدم ی سوال اخر میپرسم دیگ اذیت نمیکنم 🙏😅الان نمایه رو بزارم روی عمومی فالوورامم دیده م ...

بله دیده میشن مثل اینستاگرامه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز