2821
2789

منم دوماهه کاشت ابرو انجام دادم مال من اصلااا اصلااا سیخ سیخ نشده ولی خب تو فاز ریزش کلا از روز دهم اینا میره تو فاز ریزش نگران اون موضوع نباش ولی نباید سیخ سیخ بشه

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یعنی ازروز اول خوابش خوب بودومونده

کاملا یه خواب عالی و طبیعی اگر انلاین هستی برات عکس بزارم که سریع پاکش کنم

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
چقدر شد هزینش

من کلینیک گلچهره انجام دادم هزینه ش با همه داروها و اینا شد ۲۴ میلیون ببین هزینه ش زیاد چون خیلی معروفه ولی ابروی من فوق العاده شده طوری طبیعیه که مامانم میگه مطمئنی این کاشته؟

من کلینیک گلچهره انجام دادم هزینه ش با همه داروها و اینا شد ۲۴ میلیون ببین هزینه ش زیاد چون خیلی معر ...

درد و خونریزی داشت؟ چقد طول کشید خپب بشه بتونی راحت بری بیرون و اینکه تیرگیش کی درست شد

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من کلینیک گلچهره انجام دادم هزینه ش با همه داروها و اینا شد ۲۴ میلیون ببین هزینه ش زیاد چون خیلی معر ...

کجاست کلینیکه؟

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

آدم نمی دونه کجا بره

ببین من گلچهره انجام دادم واقعا پیشنهادش میکنم بهت من خیلی تحقیق کردم بین همه ی کلینیک ها ولی کار گلچهره بیشتر به دلم بود خودمم خیلی استرس داشتم چون هزینه اش نسبت به همه جا بیشتر بود نگران بودم که اینهمه هزینه میکنم خراب نشه ولی الان دوماه میگذره ببین یعنی تا حالا ابروی کاشته شده ندیدم که اینقدر خواب فوق العاده و ظرافت عالی داشته باشه خیلی خوب شده ابرو هام

2825
2823
2791
2779
2792