2777
2789
عنوان

بچه خاهرتازه شده شیش سالش

231 بازدید | 19 پست

امروزخاهرم گفتش نمیتونم ب دخترم بگم بالای چشات ابرو داره گریه می‌کنه یامیگه میرم ب بابامیگم اذیتم می‌کنی اخم می‌کنی عصبی میشی بگم بابابیادش کتکت بزنه 

بخدا خواهرم اینقدرودخترش حساسه فک نکنم هیچی مادری اینطوری باشه

حالاشوهرشم نگم چقدروش حساسه 

خواهرم میگه اگه یکم با صدای بلندبادخترم حرف بزنم یا ی چیزی بهش بگم 

شوهرم دعوام می‌کنه چرابابچه اینطوری حرف میزنی 

بنظرتون چرادخترش اینطوری می‌کنه ؟

فقط همین دختررودارن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون حساسه دیگ

خود خواهرت اینجوری بارش اورده

بعدم بچه ست بزرگ بشه مدرسه و اینا بره درست میشه

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

چون شوهر احمقش بین روابط مادر و بچه دعوا میکنه

خدا به خواهرت صبر بده من بودم‌نگاه نمیکردم بچست اونم بچه ی خودم میکوبیدم تو دهنش

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

هیچوقت پدر و‌مادر جلو بچه نباید همو‌دعوا‌کنن بخاطر تربیت اونوقت بچه بی تربیت مبشع

من شده شوهرم با لحن بد گفته اما‌اونموقع هیچی نگفتم ک بچم پروو نشه بعدا گفتم درست با بچه حرف برن

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

بچه رو لوس بار اوردن 

باید یه تشر حسابی بهش بزنه که شوهر خواهرتم یه دعوا کنه واونموقع به بچه حالی کنن که این فوضولیا باعث دعوا میشه

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

اشکال از باباشه

وقتی مادر بجه رو دعوا میکنه پدر باید یا عکس العمل نشون نده یا حرف مادرو تایید کنه

نه این که بگه چرا به بچه چیزی میگی 

حتی اگه حرف مادر اشتباه باسه پدر جلو بچه باید طرف مادر باشه.تو خلوت وقتی بچه نیس به مادر بگه مپلا اینجوری نگو