2789
عقدم

عزیزم عقدی داری خودتو میکشی با مامانش رفته بیرون

بری خونت بیاد ی هفته بمونه خونت سکته رو زدی تمام

قهر که میکنید                                 مواظب فاصله ها باشید بعضی ها همین حوالی منتظر جای خالی برای نشستن می گردند
عقدم

اخ عقد بدیش همیناست 😂😂 من یه ماهه اومدم خونه خودم چه کاراکه یادنگرفتم ازاینجا😄 . ناراحت نباش 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم عقدی داری خودتو میکشی با مامانش رفته بیرون بری خونت بیاد ی هفته بمونه خونت سکته رو زدی تمام

دعوام كنيد توروخدا😩😩😩

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
شماها با این همه سیاست کوجا بودین تا حالا؟؟!!🤔😕

چه چیزا که یادنگرفتم ازاینجا 😂😂 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
اخ عقد بدیش همیناست 😂😂 من یه ماهه اومدم خونه خودم چه کاراکه یادنگرفتم ازاینجا😄 . ناراحت نباش  ...

دربه در شه اين عقد الهي كه هرچي ميكشم از اين دوران فلان فلان شدس😒

تو تازه عقدش شدی ولی مامانش دنیا اکردتش زحمتشو کشیده مردش کرده حالا تو ب اون حسودی میکنی واااا .

اگه بجه دار بشی ایشالا زحمتاشو ببینی دیگه حسودی نمیکنی مثل من

قهر که میکنید                                 مواظب فاصله ها باشید بعضی ها همین حوالی منتظر جای خالی برای نشستن می گردند
دعوام كنيد توروخدا😩😩😩

اینقده حساسی مجبورش میکنی بهت دروغ بگه ک اصلابامامانم نمیرم بیرون. وقتی هم بفهمی دروغشومیگه نمیخواستم ناراحتت کنم 

دوستان من موصوع تاپیک رو فراموش کردم . مادر شوهر بود تا شروع کنیم ؟!🤔

من منحرف كردم تاپيكو استارتر ببخش دلم پره