2789
باز مادر شوهر بازی شروع شد والا من 4 روزه خونه پدر شوهرمم با مادر شوهر و جاری و دو تا برادر شوهر وال ...

خووووش بحالت! من واقعا اخلاقم بده خودمم ميدونم

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
زير رانو؟ كف پا و مچ پا و انگشتارو ميگي؟

دغیغا    

قهر که میکنید                                 مواظب فاصله ها باشید بعضی ها همین حوالی منتظر جای خالی برای نشستن می گردند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ترسونده شدن طفلیا . بس در حال عملیات و کشتی گرفتن دیدن شماهارو 😂😂😂

ن بابا بخدا بچه اگه بمب بتركه خاب نميپره اما امان از اينكه بخاي برنامه داشته باشي سريع چشاش گرد ميشه 

باز مادر شوهر بازی شروع شد والا من 4 روزه خونه پدر شوهرمم با مادر شوهر و جاری و دو تا برادر شوهر وال ...

احسنت .... کلا تورو باید نمونه عروس خوب قاب بگیریم تا بقیه نی نی سایتیا یاد بگیرن .🤗

منم اینجوری میشم ولی بعدش به این قضیه فکر میکنم که منم یه مادر شوهر میشم خود بخود افکار مزاحم دور می ...

باورت ميشه فقط به مامانش حساسم؟ اگه با دوست يا هركس ديگه بره اينجوري نيستم! انگار هوومه

ن بابا بخدا بچه اگه بمب بتركه خاب نميپره اما امان از اينكه بخاي برنامه داشته باشي سريع چشاش گرد ميشه ...

حس ششم بسیار قوی دارن . مراقب ماماناشونن ک بلا ملایی سرشون نیاد

زير رانو؟ كف پا و مچ پا و انگشتارو ميگي؟

خودتوبزن به خواب وقتی شوهرت اومدخودتوبیخیال بگیربگو عههه کجابودی؟ چقدزوداومدی😒 باورکن ازفرداتلاش میکنه یکسره جلو چشمت باشه تابرات مهم باشه😂😂😂 من وقتایی که باشوهرم قهرم میرم اتاق خواب سرخودموگرم میکنم خودش میادپیشم

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
احسنت .... کلا تورو باید نمونه عروس خوب قاب بگیریم تا بقیه نی نی سایتیا یاد بگیرن .🤗

بگیر بگیر قاب بگیر والا کار هم میکنیم تفریح هم میکنیم بگو بخند بازی ..... کلن شادیم البته پدر شوهرمم قاطی ما میشه اخلاقش خوبه مادرشوهرمم انگار مث ما عروسه من بیشتر برا اون مادرشوهر بازی درمیارم  

قهر که میکنید                                 مواظب فاصله ها باشید بعضی ها همین حوالی منتظر جای خالی برای نشستن می گردند
بفکر خودت باش،بفکر سلامتیت،هرچقد دنبال مردابری ازت دور میشن،خودتو بزن ب بیخیالی

خاك بر سرم كه نميتونم

خودتوبزن به خواب وقتی شوهرت اومدخودتوبیخیال بگیربگو عههه کجابودی؟ چقدزوداومدی😒 باورکن ازفرداتلاش می ...

عقدم

خودتوبزن به خواب وقتی شوهرت اومدخودتوبیخیال بگیربگو عههه کجابودی؟ چقدزوداومدی😒 باورکن ازفرداتلاش می ...

شماها با این همه سیاست کوجا بودین تا حالا؟؟!!🤔😕

بگیر بگیر قاب بگیر والا کار هم میکنیم تفریح هم میکنیم بگو بخند بازی ..... کلن شادیم البته پدر شوهرمم ...

كاش يك درصد شبيهت بودم! من اول حسود بودم بعد دست و پا دراوردم