2777
2789
عنوان

کمکم کنین

73 بازدید | 12 پست

نمیدونم کار درست کردم یا اشتباه

شوهرم یه پسر عمو داره که لا ابالیه همیشه با اون که میفته تو زندگیم اختلاف ایجاد میشه جمعه شب با اون رفته بود بیرون شب دیر وقت اومد منم قهر کردم صبحش همش قربون صدقم رفت تا از دلم دربیاره تازه میخواستم آشتی کنم که دیدم رو گردنش جای گاز گرفتگی هست دیگه چشمام کور شد داد و هوار کردم که خیانت کردی کنترل خودمو از دست دادم هم خودمو کتک زدم هم اون قسم خورد که پسرعموش به شوخی گاز گرفته ولی باور نکردم زنگ زد به پسرعموش اونم قسم خورد آره کار من بود ولی اصلا رو رفتارم کنترل نداشتم میدونم کارم اشتباه بود  صبح هم رفتم دادخواست طلاق دادم شوهرمم دیشب از خونه رفت

کارتون کاملا اشتباهه چرا یکطرفه قضاوت میکنید شاید واقعا شوخی بوده سر یه گاز زندگیت را خراب نکن حالا که هنوز مطمئن نیستی

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی ممکنه واقعا یه شوخی بود نه خیانت؟؟؟؟

بله ممکنه چرا واقعا اینقدر زود تصمیم گرفتی☹️شما باید احتمال هرچیزی را بدی ولی سعی کن ارتباطش با این فرد که میگی را کم کنه دیگه هم تا یه اتفاق افتاد زندگیت را خراب نکن

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بله ممکنه چرا واقعا اینقدر زود تصمیم گرفتی☹️شما باید احتمال هرچیزی را بدی ولی سعی کن ارتباطش با این ...

قبول دهرم زود از کوره رفتم 

همه دعوای زندگیم سر این پسرعموشه هر کاری میکنم ازش جدا نمیشه وگرنه تو زندگیم بجز این هیچ مشکلی ندارم

قبول دهرم زود از کوره رفتم همه دعوای زندگیم سر این پسرعموشه هر کاری میکنم ازش جدا نمیشه وگرنه تو زند ...

قبول دارم اون لحظه آدم عصبانی میشه ولی میگم تا یه چیز میشه نگو من میرم طلاق میگیرم چون اینجوری برای اون هم راحت میشه و بعدا ممکنه اون یه همچین چیزی را بگه و براش عادی بشه منظورم این بود حالا هم شما یکدفعه نمیتونی از پسرعمویش جداش کنی ذره ذره ارتباط را کم می کنی تا قطع بشه سخته ولی شدنیه

سرش داد زدم یا تو برو یا من میرم اونم همه وسایلاشو برداشت رفت

یه چند روزی بهم زمان بدین درست میشه بعدم وقتی به چیزی شک میکنی هیچی نگو قشنگ زیر نظرش بگیر عاقلانه رفتار کن حالا همون دادخواستی که دادین اول میفرستن مشاور خانواده اونا بیشتر میتونن کمکتون کنن