یکم پوست رو روشن میکنه و تاحدی جای جوش و لک رو کم میکنه
برای بدن اگه میخوای گردو شون بخر
برای صورتت توصیه نمیکنم اسکراب بزنی چون پوست رو حساس میکنه
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
من تازگیا از همه چی طبیعیش استفاده میکنماز آبلیمو برای اسکراب استفاده میکنم
آبلیمو برای خیلیا باعث التهاب و جوش میشه
ویتامین سی زیادی داره و اسیدیه
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
اسکراپ یعنی دیدن پوست سر با یک میکروسکوپ گه به مونیتور وصله و زدودن پوست مرده از کف سر و چربی زدایی از کف سر و باز کردن منافذ پوست و کشیدن درمارولر برای باز کردن و جوانه زدن فولیکولهایی که زیر پوست سر قرار داره و تبدیل کردنشون به پیاز مو و بعدش فوتون درمانی سر
جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگترین تا کوچکترین، در خدمت یک نظم بزرگتر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمهای از بینهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسانها بهعنوان آینههای او، برای برقراری رابطهای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمدهاند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همهچیز را به هم متصل میکند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است.
من تازگیا از همه چی طبیعیش استفاده میکنماز آبلیمو برای اسکراب استفاده میکنم
ابلیمو اسید داره باعث لکه میشه روی پوست صورت چون نازکه پوست عزیزم
نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: میدونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت میکنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی میکنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده میشه؟آفرین، جامعه