2777
2789

لایه برداری پوست 

یکم پوست رو روشن می‌کنه و تاحدی جای جوش و لک رو کم می‌کنه

برای بدن اگه میخوای گردو شون بخر 

برای صورتت توصیه نمیکنم اسکراب بزنی چون پوست رو حساس می‌کنه 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسکراب کلا پوست رو لایه برداری میکنه

حالا یه سریاش یکم دونه های داخلش درشت تره برای بدن مناسب تره چون ممکنه پوست صورت زخم شه

ولی الان دیگه از اسکراب برای لایه برداری استفاده نمیکنن چون سرم های پیلینگ اومدن تو بازار

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
من تازگیا از همه چی طبیعیش استفاده میکنماز آبلیمو برای اسکراب استفاده میکنم

آبلیمو برای خیلیا باعث التهاب و جوش میشه 

ویتامین سی زیادی داره و اسیدیه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اسکراپ یعنی دیدن پوست سر با یک میکروسکوپ گه به مونیتور وصله و زدودن پوست مرده از کف سر و چربی زدایی از کف سر و باز کردن منافذ پوست و کشیدن درمارولر برای باز کردن و جوانه زدن فولیکول‌هایی که زیر پوست سر قرار داره و تبدیل کردنشون به پیاز مو و بعدش فوتون درمانی سر

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

اسکراب کلا پوست رو لایه برداری میکنهحالا یه سریاش یکم دونه های داخلش درشت تره برای بدن مناسب تره چون ...

ممنون مهربون

این سرم ها که گفتی خوبن؟ من نمیخوام زیاد پوسته پوسته بشه صورتم

در اون حد لایه برداری میکنه؟

من تازگیا از همه چی طبیعیش استفاده میکنماز آبلیمو برای اسکراب استفاده میکنم

ابلیمو اسید داره باعث لکه میشه روی پوست صورت چون نازکه پوست عزیزم

نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: می‌دونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت می‌کنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی می‌کنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده می‌شه؟آفرین، جامعه
2790
2778
2791
2779
2792