2777
2789
عنوان

اهوازی ها بیان

1357 بازدید | 17 پست

سلام لطفا بجز دکتر ایوبی متخصص پوست خوب بهم معرفی کنید😢میخوام برای جوش و جای جوش روی بازو برم پیشش..هرچی ب منشیای دکتر ایوبی پیام دادم و عکس فرستادم بهم نوبت ندادن.لطفا اگه دکتری بوده ک ازش نتیجه دیدید بهم معرفی کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشناسمشون اما دکتری میخوام ک بعد از ایوبی حرف اول رو بزنه و واقعا بتونه کمکم کنه خوزستانیا میدونن ک ...

من خودم اهواز بودم عزیزم ایوبی واسه زیبایی حرف اول رو میزنه شما مشکلت درمانیه ک یعقوبی بدردت میخوره ک نوبت بده بهت میره تا چندماه دیگه

اهنکوب هم مثل ایوبیه میتونی بری پیشش زودم تایم میده نسبت ب یعقوبی

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

من خودم اهواز بودم عزیزم ایوبی واسه زیبایی حرف اول رو میزنه شما مشکلت درمانیه ک یعقوبی بدردت میخوره ...

جدی؟یعنی یعقوبی تو کارای درمانی بهتر از ایوبیه؟بعد یعقدبی چطور نوبت میده تماس بگیرم یا پیام بدم؟

من خودم اهواز بودم عزیزم ایوبی واسه زیبایی حرف اول رو میزنه شما مشکلت درمانیه ک یعقوبی بدردت میخوره ...

زمانش چندان برام مهم نیست فقط میخوام دکتری برم ک فق‌ط دستامو درمان کنه😢

جدی؟یعنی یعقوبی تو کارای درمانی بهتر از ایوبیه؟بعد یعقدبی چطور نوبت میده تماس بگیرم یا پیام بدم؟

اره عالیه من مشکل پوستی داشتم همه اشتباه تشخیص دادن رفتم پیش یعقوبی یک هفته نشده خوب شدم فقط خیلییی دیر تایم میده من نوبت گرفتم 8 ماه بعد تایم داد بهم الان نمیدونم چجوریه

زنگ بزن ولی فکر نکنم تلفن جواب بده حضوری برو نوبت بگیر

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

من واسه تزریق چونه رفتم پیش اهنکوب خیلی راضی بودم حالا بحث درمانیشو نمیدونم

یسری چن سال پیش ک رفتم پیش ایوبی برا جوش صورت ی خانومی اومده بود با زیرچشای وحشتناک و عجیب غریب..گفت پیش اهنکوب فیلر زدم نا مرغوب بوده اینطور شدم اومدم پبش ایوبی درستش کنه..از اونموقع از اهنکوب ترس دارم

اره عالیه من مشکل پوستی داشتم همه اشتباه تشخیص دادن رفتم پیش یعقوبی یک هفته نشده خوب شدم فقط خیلییی ...

عه😕من شهرستانم😢امیدوارم تلفنی نوبت بده..ممنونتم عزیزم

یسری چن سال پیش ک رفتم پیش ایوبی برا جوش صورت ی خانومی اومده بود با زیرچشای وحشتناک و عجیب غریب..گفت ...

نه من کارای تزریقی اهنکوب رو خیلی قبول دارم دوستام و خانوادم چندساله میرن پیشش ولی شما برو پیش یعقوبی بهتره فقط متخصص پوسته اونا توکار زیبایین

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

پس برو پیش یعقوبی

اره حتما میرم پیشش حالا ک تجربت خوب بوده..فقط بهارجون ببخشید سوال میکنم براچی ژل چونه زدی؟چونت عقب بوده یا کوتاه؟اخه من فک پایینم عقبه صورتمم نسبتا کشیده س خیلی وقته تو فکر تزریق چونم نمیدونم اگه تزریق کنم صورتم کشیده تر نمیشه؟

نه من کارای تزریقی اهنکوب رو خیلی قبول دارم دوستام و خانوادم چندساله میرن پیشش ولی شما برو پیش یعقوب ...

چقد ازت ممنونم ک راهنماییم کردی😍حتما میرم پس مرسی عزیزم

اره حتما میرم پیشش حالا ک تجربت خوب بوده..فقط بهارجون ببخشید سوال میکنم براچی ژل چونه زدی؟چونت عقب ب ...

من چونه م گرد بود دوست داشتم یکم زاویه داشته باشه

کم بزن خب

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️