2789
عنوان

شوهرم

148 بازدید | 10 پست

خواهرشوهرمو دادیم به یکی ک تومغازه ما کار میکنه 

مغازه هم بدا خودمون نیستا اجاره س 

بعد الان چون چون شده دامادشون شوهرم ۱۵ تومن بیشتر ب پسره حقوق میده 

منم واقعا ناراحتم 

شما باشین ناراحت میشین یانه 

وضع مالیمونم خوب نیستا خوب بود یچیزی

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مغازه چی هست ؟ 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اون ۱۵ تومن باعث شده به شما فشار بیاد؟ شاید کارش زیاده یا ساعت کاریش. حتما از ظرف مادر و خواهرش میگن ...

ن ساعت کاریش اینا همونه تا دوهفته پیش هم حقوقش همون قبلی بود همینکه عقد کردن ۱۵ تومن بیشتر شد 

ن ساعت کاریش اینا همونه تا دوهفته پیش هم حقوقش همون قبلی بود همینکه عقد کردن ۱۵ تومن بیشتر شد

میدونی ازدواج کرده خرجش بالاتر رفته شوهرت هم نمیخاد خواهرش سختی بکشه ولی نباید حق شما ضایع بشه. اگه فشار بیاد تو زندگی اره واقعا ناراحتی داره

بله ناراحت میشم هم بدعادت میشه هم حق زن وبچه خودش رو داده به اون

الان از لوله اب ما ب طبقه پایینیمون نم داده همسایه اومده میگ از سرویس استفاده نکنین درست کنین 

شوهرم میگه نمیتونم الان پول ندارم 

بخدا انقد الان خونه بهم ریخته بگم الان همه میان میگن الکی میگم چند وقت پیش تاپیک زدم یخچالمون خراب شده هنوز درست نکردیم چون شوهرم میگ ندارم 

فرشامون شستنیه میگم بدیم بشورن میگ ندارم لوله ظرفشوییمونم گاهی اب نمیره هرچی لوله باز کنم میریزم نمیشه اونم درست نمیکنه

دخترمم مشکل داره ماهی ۴  ۵ تومن خرج اونه حالا اگ کاردرمانم ببرم خیلی خوبه اما بخاطر پولش نبردیمتاحالا

حالا دیشب میگه ۱۵ تومن گفتم بیشتر میدم بهش 

واقعا ناراحتم میگمم میگه ن تاحالا کم میدادیم بهش باید انقد بدیم

میدونی ازدواج کرده خرجش بالاتر رفته شوهرت هم نمیخاد خواهرش سختی بکشه ولی نباید حق شما ضایع بشه. اگه ...

من نمیدونم چی فکر کرده اخه همیشه تو فشار بودیم الانم ک دیگ ببینیم بعد این میخاد چی بشه

الان از لوله اب ما ب طبقه پایینیمون نم داده همسایه اومده میگ از سرویس استفاده نکنین درست کنین شوهرم ...

حق داری ناراحت باشی این پول واقعا حرامه شوهرت بی عقله چاره ش اینه قهرکنی دعواراه بندازی شاااااید بخودش اومد

من نمیدونم چی فکر کرده اخه همیشه تو فشار بودیم الانم ک دیگ ببینیم بعد این میخاد چی بشه

غصه نخور خواهر. خودش که یه کم بگذره میفهمه. امیدوارم اوضاع کارش روز به روز بهتر بشه که فشاری بهتون نیاد. بخدا ادم از دست این مردها نمبدونه چکار کنه. 

الان از لوله اب ما ب طبقه پایینیمون نم داده همسایه اومده میگ از سرویس استفاده نکنین درست کنین شوهرم ...

مگه میشه از سرویس استفاده نکنین؟؟ 

پس باید چکار کنین؟؟ 

به نظر من یه مدت شما اصلا به موضوع حقوق دامادشون اشاره نکن و اصلا کاری نداشته باش. 

فقط مخارج و هزینه ها رو بگو و غیر مستقیم پیش برو.