2777
2789

بچه خواهر منم همین سنه پدرشو دراورده

یا میبردش تو محوطه ساختمونشون

یا خانه بازی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم ۴ سالشه تلویزیون تا ظهر می‌زارم ببینه به بعد خودش مشغول بازی می‌کنه یا یکم باهاش بازی میکنم کتاب کار داره باهاش کار میکنم

تَمامِ دارایی اَم خُداییٰ عصت کِْه  دَغدَغِه عَزدَصت دادَنَش راع نَدارَم⚡️♡-

یه دفتر واسش خریدیم اونو مینویسه😂

خاله بازی میکنه با عروسکش

یا تو خونه میرقصه 

کارتون هم میبینه 

دخترم دو سال و خورده ای

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 

مهد کودکه تا عصر! بعدم میاد یه شام و یکم لگو درست میکنه نقاشی میکنه و نیم ساعت تلویزیون میبینه. اخر هفته هام کلاس جودو و فوتبال و استخر و با ما میره بیرون و پارک و تفزیح. اخر هفته ها یه ساعتن اجازه داره گیم بازی کنه. تلویزیون و گوشی طولانی مدت برای بچه خوب نیست. ۵ سالشه

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

تورو خدا نده گوشی . گناه داره بچه معصوم توی این سن اوج کشف و تجربه هست شرایط محیا کن بازی کنه کثیف بازی استفاده از دستاش . مامان خلاقی باش لطفا . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
آخه تو آپارتمان چه خلاقیتی ...وسایل بازی کلی داره دست نمیزنه

خوب تو باید به شوق بیاریش . همون اپارتمان هم هزار تا راه هست سرچ کن بازی های ساده برای کودک چهارساله کلی ایده میاد . توی حموم میتونی کلی کثیف بازی دربیاری گِل بازی رنگ انگشتی بعدش هم بشوریش . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

پسرم ۸سالشه تابستون که مدرسه نداشت پارک و کلاس و بازی توی خونه و شهر بازی و ژیمناستیک دوچرخه سواری و روزی نهایت یه ساعت گوشی. 

بچه اتون کوچیکه الان تو سن تجربه و کشف کردنه نه اینکه بشینه پای گوشی