2777
2789
عنوان

اولویت همسر

349 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها اولویت همسرم خواهرشه و مادرش 

خواهرش توی شهریه که خونه مادر منه 

هروقت خواهرش بخواد بیاد خونه ما همسرم از سر کارش مرخصی میگیرع و میره دنبالش 

الان سه روزه اومدم خونه مامانم خودم با تاکسی اومدم اینجا خیلی سرده دیشب گفتم بچه مریض شده بیا دنبالمون تا بیاییم خونه گفت مگه من بیکارم که بیام صبر کن جمعه خودت با تاکسی بیا 

خیلی دردناکه که اولویت شوهرت نیستی هییی 

همش میگم بیخیالش شو مردع و زندش که فرق نداره خودت مستقل زندگی کن خودت برو و خودت بیا هیچی ام نگو بهش بعدش میگم پس اگه اینجوره چرا ازدواج کردم  مجردیم که همین بودم هیی 

به نظرتون چیکار کنم 

مردا روانین 😠

اکثرا همینطورین . 

اولویت رو میزارن خانواده هاشون 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه بچه داری اینو میگه 

یعنی بچه هاتم اولویت نیستن 🥲

من باشم انقد غر میزنم انقد غر میزنم سرش بترکه 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

به نظرم حرفی نزن وقتی میدونی قراره حرص بخوری و خودتو کوچک کنی ....ادم گاهی باید یه تغییرهایی بکنه و روی پای خودش باشه ...قرارنیست همه چی باب میل ما پیش بره ....تاجایی که میتونی مستقل و قوی باش و جوری وانمود کن که همسرت متوجه بشه قبلا چقدر براش ارزش قائل بودی ولی الان فقط برای اینکه ارامش و سکوت برقرار باشه این رفتار را داری ....خودت را با خواهرش هم مقایسه نکن .به نظرش اون بی عرضه و بی دست و پاس که نیاز به حمایت های عادی هم داره .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
تازه بچه داری اینو میگه یعنی بچه هاتم اولویت نیستن 🥲من باشم انقد غر میزنم انقد غر میزنم سرش بترکه

ارع یه دختر دارم 

اینجا هوا خیلی سرد شده و خونه ام حیاط داره برای دسشویی باید بری حیاط خودم که سرما خوردم بچمم همین طور  

با تمام وجود درکت میکنم و میفهمم که چقدر درد داره 

همسر من چند بار صریحا گفته اولویت من مادرمه 

مادر احترامش واجبه اما باید باد بگیرن بعد ازدواج فقط زنته که برات میمونه 

بخدا هیچکس به غیر همسر در کنارت نیست 

با همه چیز میسوزه و میسازه اما اونها زندگی خودشونو دارن 

مادر لطف کرده بچه بودی بزرگت کرده 

اما مادر یه کودک رو بزرگ کرده و اختیارت دستش بوده ،دوستت داره چون بچشی

اما زنته که انتخاب کرده کنار تو باشه،زنته که الان که بالغ شدی داره کاراتو می‌کنه و هزار بار هم میشکنیش و دم نمیزنه

🌱✨

به نظرم حرفی نزن وقتی میدونی قراره حرص بخوری و خودتو کوچک کنی ....ادم گاهی باید یه تغییرهایی بکنه و ...

اما درسته زندگی اینه که الویتت خانمت باشه نه خواهرش نه مادرش فقط از چشم افتاده بیشتر از قبل کاش بچه نداشتم