2777
2789
عنوان

باردار هستم یا سقط کردم

130 بازدید | 4 پست

سلام وقت بخیر من بیبی چکم مثبت شد آزمایش خون دادم بتامم ۱۲۵۰شد و باردار بودم البته پزشک هم داروی تحریک تخمک گذاری ب من داده بودن هم داروی افزایش تحرک اسپرم برای همسرم. 

برای من چند تا شیاف پروژسترون ۴۰۰ وقرص لتریزول هم دادن و گفتن استفاده کنم اما نگفتن درصورت بارداری به دکتر مراجعه کنم یا ه یا داروهایی ک تموم شده رو ادامه بدم.بعد من با همسرم رابطه داشتیم اما اصلا ب خونریزی و حتی لکه بینی نیوفتادم اما بعد تموم شدن پروژسترون ها حدود ۳ـ۴روز بعد دو تیکه لخته ی کوچیک دفع کردم و بعدش لکه بینی به رنگ قهوه ای داشتم تقریبا ک حجمش ب اندازه‌ی نصف یا یک چهارم دستمال کاغذی بود. بعد ۲ساعت بعد خودم شروع کردم هر ۱۲ساعت شیاف پروژسترون گذاشتم ک لکه بینیم هم خیلی کم تر شد رفتم دکتر گفت بخاطر تموم شدن شیاف ها ب خونریزی افتادی و نباید قطع میکردی ! منم گفتم خب شما باید میگفتین ک اگه باردار شدم هم ادامه بدم من ک علم غیب نداشتم ک! گفت الان مشخص نمیشه ک بچه هست یا ن باید یک هفته صبر کنم تا سونو نشون بده . منم خیلی فکرم درگیره الان ب نظرتون باردارم یا سقط شده؟! من دو دوره داروی مصرف کرده بودم برای تحریک تخمک گذاری البته مشکل خاصی نداشتم و بیشتر حرکت اسپرم همسرم کمبود. الان باز ۳ساعت دیرتر شیاف گذاشتم ب لکه بینی افتادم طبیعیه؟ قطع شده بود آخه.... میشه کسی اگه تجربه ای داره راهنماییم کنه؟😔❤️ الان اگه باردار نبودم حتی با شیاف گذاشتن باید خونریزی پریودم باز میشد دگ کامل نه؟؟؟؟؟ اینکه با شیاف یا قطع میشه یا خیلی کم لکه بینی دارم. یک هفته زیاده بخوام صبر کنم . دکترم گفت کار سنگین نکن و رابطه جنسی و ارضا شدن نداشته باشم فعلا ۲ـ۳روزی استعلاجی گرفتم. 

تعداد رای : 4
نظرسنجی
بارداری
2
50%
باردار نیستی
0
0%
معلوم نیست
1
25%
نمیدونم
1
25%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.