2777
2789
عنوان

چرا همش احساس میکنم اینماه باردارم

138 بازدید | 17 پست

اینماه با کیت روز دقیق رو اقدام داشتیم از 8روز بعدشم همش علایم پریودی دارم همش میگم الان پری میشم.

ولی تاریخ خودم 9یا10 هست

خیلی حس بدی دارم

یکی یه چیزی بگه اروم بشم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرس بذار کنارگلم

یازده سال کارم شده به سیسمونی مغازه ها نگاه کردن وتصورکردن نی نیم توی لباس خیلی وقتا کنار مغازه سیسمونی می ایستم شروع میکنم به رویاپردازی بااشک چشام ازکنار ویترینش ردمیشم باخودم میگم چقد خسته شدم ازحرف مردم ازاسم نازایی ازاینکه محرومم ازمادرشدن ازاینکه همه بانگاه ترحم نگاهم میکنن خسته ازمطب دکترا مراکز ناباروری واقعا خسته شدم هرمادری می بینم که بارداریا بچه بغل یهو چشام ناخواسته پرحسرت میشه تومادرنی نی سایتی که امروز مثل من دردمیکشی برام دعاکن تومادرنی نی سایتی که الان یاتوشکمت نی نی یاتوبغلت واسه من وهمه دوستای منتظرم دعا کن 

واي منم ماه پيش دهم شدم اين ماه بخاطر مسافرت داروهامو نخوردم اما يه اتفاقي افتاد كه اميدوار شدم. روز ١٤ سيكل بعد از نزديكي خونريزي كردم البته كم در حد يه دستمال كاغذي رفتم دكتر معلىاينم كرد گفت زخم نيست نگران نباش اتفاقا خيلي خوبه چون نشون ميده تخمك آزاد شده. حالا من به همون اميدوارم

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ
واي منم ماه پيش دهم شدم اين ماه بخاطر مسافرت داروهامو نخوردم اما يه اتفاقي افتاد كه اميدوار شدم. روز ...

امیدداشته باش خدا مهربونه

چند وقته اقدامی؟

من دیروز و پریروز کیتم پررنک شد فقط همون ۲ روز اقدام داشتیم و البته ۱روز قبل پررنگ شدنم داشتیم ...

اره گلم تازه اسپرم سالم و نرمال تا 5روز هم زنده میمونه انشاالله که اینماه میگیره

هر چند كلي علايم پريود دارم، انشاله هر دومون حامله باشيم

منم خیلی علایم دارم.

انشاالله

منم امیدوارم، البته من اولين اقداممه  ايشالا که شما بارداری عزیزم 😘

خدا بزرگه انشاالله

اره گلم تازه اسپرم سالم و نرمال تا 5روز هم زنده میمونه انشاالله که اینماه میگیره

یه حسی بم میگه امشبو نباید از دست بدم

ولی امکانشم نیست😞

پس امیدوارم با همونا بشه

یعنی طبق این کیتا، تخمک گذاری امروز انجام شده درسته؟ 

چون ۲۴ساعت قبل تخمک گذاری کیت پررنگ میشه دیگه؟