2789
عنوان

برای تولد

104 بازدید | 18 پست

پسرم با چی پذیرایی کنم تولد ۱ سالگی هست 

۶۰ نفر مهمون دارم 

تولد رو عصر میگیرم و میخوام عصرونه بدم 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای نمی‌دونم وضع مالی تون چطوره ....ولی بنظر من یک  کیک خوشگل بخر بزار جلوش خودش بخوره یک آتلیه خوب چندتا عکس تموم ...پولشو برو بیمه عمر کن هرساله یه مبلغی سالیانه واریز کن یا یک تیکه طلا بخر بزار برای آینده .....هنوز یک سالشه خوب چیزی حالیش نیست 

وای نمی‌دونم وضع مالی تون چطوره ....ولی بنظر من یک کیک خوشگل بخر بزار جلوش خودش بخوره یک آتلیه خوب ...

خب مگه برای این تعداد مهمان چقدر هزینه میشه؟

اگر زیاد بشه تولد نمیگیرم پولش رو طبا میخرم واسش 

کلا مجلستو کنسل کن ...خودتون سه نفره برید بایک‌کیک خوشگل آتلیه ازهمونحاهم برو بیمه ایران بیمه عمر کن میدونی الان چقدر هزینه باید کنی خیلیییی گرونیه ...میوه کیک سالاد الویه نوشابه دستمال کاغذی میوه چند نوع بادکنک آرایی لباس آرایشگاه برای خودت بچت و......دیجی کرایه باند...

کلا مجلستو کنسل کن ...خودتون سه نفره برید بایک‌کیک خوشگل آتلیه ازهمونحاهم برو بیمه ایران بیمه عمر کن ...

الان فکر کنم تبلیغ بیمه ایران بود🤣🤣🤣🤣🤣

خب مگه برای این تعداد مهمان چقدر هزینه میشه؟اگر زیاد بشه تولد نمیگیرم پولش رو طبا میخرم واسش

مثله اینکه عزیزجان از قیمت ها خبر نداری......خواهر من وضع مالیس عالی نیست ولی دستش به دهنش میرسه خداروشکر اونم پنج مهر تولد دخترشو کل کرد یک نیم ست کوچولو خرید البته مستعمل گفت بیخیال بابا ...بعد چهارتا از همکلاسی هاشو دعوت کرد یک‌کاپ کیک کوچولو خرید یک ژله  یک سبد میوه تموم کرد چندتاهم بادکنک

مثله اینکه عزیزجان از قیمت ها خبر نداری......خواهر من وضع مالیس عالی نیست ولی دستش به دهنش میرسه خدا ...

از قیمت ها خبر دارم 

جمله م سوالی بود