2777
2789
عنوان

بیخوابی مزمن

318 بازدید | 13 پست

کسی هست داشته باشه دوستان ؟ واسه درمانش چه کردین ؟

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

یعنی هیچکی؟

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ببین یادم سیکل منفی داشت هی میگفتم وای نخوابیدم هی بدتر نمیخوابیدم سعی کردم بپذیرم و بکارام برسم وقتی خوابم نمیبره و هی حساب نکنم چقدر خوابیدم و بعدش نظم ب خوابم دادم مثلا شب ۱۲ بخوابم ۱۰ بیدار بشم 

ببین یادم سیکل منفی داشت هی میگفتم وای نخوابیدم هی بدتر نمیخوابیدم سعی کردم بپذیرم و بکارام برسم وقت ...

اره منم خیلی حساس شدم رو خوابم ... داره روانیم میکنه ... 

یعنی هیچکی؟

من چند ساله دارم  درمان هم نشدم دیگه قرص خواب هم به من جواب نمی ده فکر می کنم تا حدودی ،ژنتیکی است تا حدودی فکر وخیال باعث می شه در حال حاضر جشمام از بی خوابی چشمام سوزش گرفته ،سرم هن از درد داره می ارکه ولی خوابم نمی بره 

من چند ساله دارم درمان هم نشدم دیگه قرص خواب هم به من جواب نمی ده فکر می کنم تا حدودی ،ژنتیکی است ت ...

وای دختر تروخدا بیا یکم حرف بزنیم باهم😭😭😭چند سالته ؟ از کی این مشکلو داری ؟ ببین اگه بگم زندگیم با جهنم هیچ فرقی نداره ، دروغ نگفتم ... فقط ارزوی مرگ میکنم ... شرایط دیگمم سخته ... دانشجوی شهر غریبم ... رشتمم سخته ..‌. هعی خدا ..‌. هعی ... تو چه درمان هایی رو امتحان کردی ؟ حدودا چند ساعت در شبانه روز میخوابی ؟ من 23 سالمه ... خیلی خیلی خیلی داغون و ناراحتم😔😭

وای دختر تروخدا بیا یکم حرف بزنیم باهم😭😭😭چند سالته ؟ از کی این مشکلو داری ؟ ببین اگه بگم زندگیم ب ...

من ۳۷ سالمه ۱۵ ساله این مشکل رو دارم ،این ۵ سال اخیر بدتر شدم به خدا که هیچ کس باور نمی کنه من اصلا نمی خوابم شب تا صبح بیدارم تازه ساعت ۱۲ ظهر که می شه فقط  بیحال می شم اگر دو ساعت بخوابم، زندگیم مختل شده نه به کارها خونم می رسم نه ناهار درست می کنم ، به خدا مهمونی دعوت بشم به خاطر بی خوابی اصلا دلم نمی خواد برم قیافم می شه مثل قحطی زده ها 🥲🥴قرص همه چی خوردم دیگه جواب نمی ده ،کلو نازپام ،دیاز پام ،الپروزلام از دوز یک درصد تا ۲ درصد اصلا فایده نداره 

من ۳۷ سالمه ۱۵ ساله این مشکل رو دارم ،این ۵ سال اخیر بدتر شدم به خدا که هیچ کس باور نمی کنه من اصلا ...

وای خاهر درکت میکنم😔😔😔تاپیکامو ببین ... مال من همش راجب بیخوابیه ... ببین کاملا درکت میکنم چون منم همینم ‌‌‌... هر جا غیر خونه میخام برم ، اول خوابم میاد تو ذهنم .‌‌.. تا میام یکم بخندم و شاد باشم ، زود خوابم میاد تو مغزم که اگه شب باز نخوابم ، کل شادی الانم زهر مارم میشه ... میترسم در اینده ازدواج کنم ، همسرم زده شه ازم سر این بیخوابیم ... تازه اول جوونیمه و بالاترم گفتم دانشجوام ... کلی هدف دارم ... میترسم به هیچ کدومش نرسم ... چون وقتی خوب نمیخوابم ، واقعا نمیتونم کاری کنم ... اکثر روزا بیدار میشم و تا شب فقط گریه میکنم ... به شدت دل نازک شدم ..‌. هر کی هر چی میگه ، میزنم زیر گریه ... هر کاری باید انجام بدم هم میدم ، منتها خوابم درست نمیشه که نمیشه ... شب سر ساعت مشخص میرم تو رخت خاب ... شبا از ساعت 10 خودمو میبرم تو تاریکی ، دیگه با گوشیم خیلی کار نمیکنم ... هزار تا دمنوش خوردم ... ملاتونین خوردم ، روزا نمیخابم ... یعنی ببین همههههه کار کردم ... همه کااار ... خسته شدم دیگه 😔 

وای خاهر درکت میکنم😔😔😔تاپیکامو ببین ... مال من همش راجب بیخوابیه ... ببین کاملا درکت میکنم چون من ...

والا اینم یک مریضی روحی که از  همه چی ادم می اندازه وقتی نخوابی دیگه به هیچ عنوان هیچ کاری نمی تونی انجام بدی ،سیستم بدن به هم وصله همه بهم فرمان همکاری می دن ،منم هر کاری کردم درست نشد فقط وقتایی که مسافرت یک روزه یا چند روزه می رم خوابم می گیره ه شب راحت می خوابم والا که روزای دیگه هچ فقط الکی تو رختخوابم ، برات دعا می کنم مشکل خوابت درست بشه شماهم برام دعا کن 🥺از همه بدتر چه قدر رو چهره  اثر می ذاره بی خوابی پوست کدر و زشت می کنه 😟

والا اینم یک مریضی روحی که از همه چی ادم می اندازه وقتی نخوابی دیگه به هیچ عنوان هیچ کاری نمی تونی ...

اره خاهر تروخدا بیا واسه هم دعا کنیممممم😭😭😭 شاید دعامون در حق هم بهتر گرفت ... همون روزایی که میگی میری مسافرت ، چقدر میخابی در شبانه روزش ؟ در حالت عادی در شبانه روز چقدر میخوابی ؟ وای تازه فکر کن من دانشجوی شهر غریبم با این وضعم ... تو خوابگاه ... ببین من دیگه چی میکشممممم😭😭

اره خاهر تروخدا بیا واسه هم دعا کنیممممم😭😭😭 شاید دعامون در حق هم بهتر گرفت ... همون روزایی که میگ ...

واقعا خدا به دادت برسه ،من وقتی مسابرت می رم می شم مثل ادم های عادی قشنگ خاموشی که می زنیم قشنگ  خوابم می بره ،خودب سنگین مثل  همه مردم صبح هم سر حال بیدار می شم ،من ۲ سال پیش رفتم شمال ۴ روز انجا بودیم شبا خوابم برده والا که تو این ۲ سال که که جایی نرفتم باقرص خواب هم خوابم نبرده  به هر کس می گم باور نمی کنه فکر می کنن دروغ می گم 😥