2777
2789
عنوان

ازدواج

715 بازدید | 60 پست

اگه مطلقه بودین حاضر بودین با پسری ازدواج کنین که عدم تعادل داره تو راه رفتنش مشکل داره ؟ لیوان چایی رو برداشتنی ممکنه دستش بلرزه بریزه .دستش یکمی تعادل نداره ک راحت چیزی رو برداره اینور اونور میره بعد برمیداره  این مشکلش شدید نیس .دکترش هم میگه یکمی مخچه اش ضیعفه و مساله بزرگی نیست. قبول میکردین؟ برای خواهرم این مساله پیش اومده برای ازدواج دو دل شده پسره عاشقشه نه معتاده نه دختر باز. کار هم میکنه.ولی از حر فای مردم میترسیم.نظر شما چیه

من اگه بودم قبول نمیکردم .چون گناهم مطلقه بودنه نه چیز دیگه منم دلم میخواد همسرم صحیح و سالم باشه 

😘😍💟💞☀☔پارسای مامان ،سه ماه از وجود نازنینت گذشت ... خداروشکر که تو رو داریم 💞☔😘😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چه اصراری هس حتما ازدواج کنه؟

با هر کسی و به هر قیمتی ازدواج کردن حماقت محضه😐

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

البته خواهرم دوبار ازدواج کرده جدا شده. یبارم یکی رو بشدت دوست داشت بدجوری بهش لطمه زد. خواهرم 26سالشه و پسره هم همسن خواهرمه.خواهرم میگه اگه با این ازدواج کنم خیالم راحته که خیانت نمیکنه مثل قبلیا

یه جوری نوشتی (اگه مطلقه بودید) و اون ها رو بعدش نوشتی که انگار مطلقه بودن یعنی مجرم بودن، یا معلول بودن یا بیماری واگیردار داشتن.   

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
البته خواهرم دوبار ازدواج کرده جدا شده. یبارم یکی رو بشدت دوست داشت بدجوری بهش لطمه زد. خواهرم 26سال ...

بازهم هرجور خودش صلاح میدونه .انشالله خوشبخت بشه و هیچوقت پشیمون نشه

😘😍💟💞☀☔پارسای مامان ،سه ماه از وجود نازنینت گذشت ... خداروشکر که تو رو داریم 💞☔😘😍

اگه انسان شريف و درستي باشه و از نظرهاي ديگه و همينطور مساله ي مالي اكي باشه قبول ميكردم. خيلي ها مشكلات روحي رواني دارن كه خودشو نشون نميده بعد ازدواج معلوم ميشه اينكه يه مشكل جسميه و خوب حتمن قابل كنترله .حرف مردم هم اين وسط هيچ ارزشي نداره. خواهرتون بايد ببينه مهر اين آقا به دلش ميشينه يا نه و اينكه صبر و تحمل اين مشكلو داره 

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ

اگه مشکلی با شرایطش نداره و بعدا قرار نیست ب پسره توسری بزنه تو اینجوری هستی و فلانی ازدواج کنه والا جوون سالم الان خیلی کم پیدا میشه 

خیلی داغونم خداااااااااااااااااااااااااااااا 😢 
البته خواهرم دوبار ازدواج کرده جدا شده. یبارم یکی رو بشدت دوست داشت بدجوری بهش لطمه زد. خواهرم 26سال ...

دلیل خواهرت برای ازدواج اشتباهه.
اگه می گفت عاشق همچین پسری ام می گفتم مبارکشون باشه، ایرادی نیست که نشه ازش چشم پوشی کرد. ولی خواهر شما به ضعف این پسر به چشم گارانتی نگاه میکنه، این یعنی اشتباه ازدواج کردن و بعدش پشیمون شدن.

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
از دست حرفای مردم و بخصوص فامیلا و بیشتر هم پدرم تحت فشارش میزاره ک ازدواج کنه. و جالب اینجاست پدرم ...

خواهرت نمی تونه مستقل شه؟

حداقل یک سال با پسره نامزد کنن ببینن با هم جور درمیان، بعد تصمیم بگیره که بعدا کارش به جدایی نرسه.