2777
2789
عنوان

دزد روح وروان

90 بازدید | 7 پست

ادمهای توجه طلب دزدن دزد روح وروانتون خواهشا با همچین ادمهایی نه دوست شید نه پارتنر شید به جنون کشیده میشید الان همکار من یه مدت باهاش دوست ثمیمی بودم دوسال تمام به رفتاراش دقت کردم میرفتیم ماموریت اصلا نمیزاشت حرف بزنم هرجا میرفتیم همین بود بچه  ها از ادم توجع طلب دوری کنید هرچی ام میگی هیچی حالیش نیست .  همچین ا دمهایی هیچ ندارن نه باعث دلگرمی میشن نه هیچی نه همدردی بلدن فقط باعثث ازارتون میشن بار روانی منفی زیادی دارن همیشه هم اسنرس زا هستن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاسفانه چون فکر میکردم صمیمی خیلی چیزها بهش گفتم ولی مهم میست

من یه زمانی یه دوستی داشتم چند سالی از من بزرگتر بود 

خدای انرژی منفی بود سر صحبت که باز میکرد اونقدر منفی حرف میزد که کل روز انرژی نداشتم بارها بهش تذکر دادم که مراقب حرفات باش اهمیتی نمیداد سمی ترین ادمی بود که تو ۳۲ سال سن وارد زندگیم شده بود .بعد از یه تایم طولانی دوستی بالاخره کنارش گذاشتم

به نظر نه تنها از ادم توجه طلب بلکه از ادمهایی که فکر میکنند و توهم دارند که خیلی مهربونند و برای ه ...

دوست منم تقریبا اینجوریه بعد اینکه تو گروه تلکرامی هستیم ۲۰۰ نفر همکار های اداره  پایم میاد مثلا از اخبار حقوق میگه این ماه چی میدن کارت پارسیان شارژ میشه مناسبتی چی داریم دایم درحال خودنمایی