سلام صبحتون بخیر ، من از دیشب تا حالا خارش شدید واژن داشتم ، بعد الان دیدم ی عفونت های سفید و معذرت میخوام ناحیه تناسلی کاملا قرمز شده خارش هم دارم راه درمانش چیه؟ باید چیکار کنم؟ ممنون میشم جواب بدید
میتونی تو آب یه کم سرکه بریزی با اون خودتو بشوری خارش رو تسکین میده دمنوش نعنا و پونه و پنیرک خوبه بخری لباس زیرت رو در بیار و دامن بپوش تا التهاب و قرمزی و خارشت بهتر بشه دسشویی هم میری خودتو با یه دسمال نخی خشک کن هر روز دسمال رو بشور و برو پیش دکتر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میتونی تو آب یه کم سرکه بریزی با اون خودتو بشوری خارش رو تسکین میده دمنوش نعنا و پونه و پنیرک خوبه ب ...
ممنون از لطفت مهربونم ، قرص فلوکنازول از امشب یدونه خوردم ببینم چی میشه آره مرتب لباس زیر درمیارم شلوارمو ظهر عصر شب عوض میکنم ،، دوروزه اینجوری شدم خیلی شدیده و حتی میخوام بشینمم عفونت از واژنم میریزه بی بو هست فقط سفید رنگ هست و خارش شدید و قرمزی شدید دارم .