2821
2789
عنوان

راکوتان

103 بازدید | 6 پست

من یه دوره ابن قرص و مصرف کردم جوشام خوب شد الان بعد دوسال حس میکنم جوشام داره برمیگرده یه طرف صورتم خیلی بد شده مخصوصا واقعا ناراحتم دائم به فکرشم به نظرتون برم دکتر دوباره راکوتان تجویز میکنن؟نمیخوام دیگه این قرص و مصرف کنم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببين تاميتوني موادغذايي دوستداركبد بخوربزن تونت برات مباره فست فودو….نخور

مرسی عزیزم ولی فک نکنم از تغذیه باشه جوشای ریز ریز زیرپوستی داشتم بعد هروقت شیو میکردم یکی دوتاش میومد بالا این سری هم یه تونر زدم چند وقته حس میکنم لایه برداری چیزی داشته که جوش زدم باهاش 

چرا نمیخوای مصرف کنی عوارض داشت برات؟

ببین موهام کم شده نمیدونم در اثر اون بوده یا چیز دیگه ای چون اون مدت استرسم هیلی زیاد داشتم کلا برا یه دوره مصرف جوشای زیاد اوکیه ولی الان برا بار دوم نمیخوام و جوشامم مثل اون موقع ها شدید نیست 

ببین موهام کم شده نمیدونم در اثر اون بوده یا چیز دیگه ای چون اون مدت استرسم هیلی زیاد داشتم کلا برا ...

اره شنیدم ریزش مو میاره 

حالا که جوشات زیاد نیست 

دو ورق قرص ازیترومایسین۵۰۰بگیر بهور من بااین نتیجه گرفتم فقط 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

2823
2791
2779
2792