من مجردم ۲۳ سالمه. خواهرم اوایل ۴۰ متاهل خیلی دوسش دارم و با هم خوبیم. شوهرش یه آدمیه که از اول خودش و خوب جلوه داد و همه به سادگی و چشم پاکی میشناسنش اما در باطن یه هول عوضیه متاسفانه. از اون مدل که مثلا ۳۰۰ تا اکانت اینستاگرام داره به همه پیام میده سلام بانو و از این جور چیزا موقعی که ازدواج کردن من کلاس چهارم پنجم بودم. اون موقع مثلا لپم و میکشید و اینجور چیزا میگفتم مثل خواهر کوچیکشم. یه کم که بزرگتر شدم متوجه کرمش شدم و از اون به بعد دیگه پیام هم نمیدادم مگه چیزای معمولی مثلا میگفتم به فلانی (خواهرم) بگو مثلا گوشیشو چک کنه پیام دادم و از این جور چیزا یا مثلا خواهرم میگفت به فلانی (شوهرش) پیام بده داره میاد پیاز بخره یا کلا چیزای اینجوری خیلی ساده چون با خوهرم خیلی صمیمی هستیم و شوهرشم از ایناست که همه میگن خیلی ساده اس و بی شیله پیله. از این جور آدماس که مثلا ببخشید تخم ندارن مستقیم یه چیز بگن شوخی شوخی مثلا یه چیزی میگن بعد آدم بازخواست کرد خودشو میزنه به در خریت و شوخی و...
چند ماه پیش یه بار اومده بود در خونه یک وسیله تحویل بگیره دستشو از لای در اورد تو صورتم و بگیره منم در و بستم رو آرنجش فشار دادم دعواش کردم و اونم خندید و گذشت. کلا جرات نداره خیلی کاری کنه ولی دو بار در طول سال ها تا به حال همچین چیزی پیش اومده. امروز با اون یکی خواهرم که مجرده صحبت کردم اونم مثل من همچین برخوردایی داشت.
توی اینستا امروز باز کردم از خییلی وقت پیش تا امروز همیم جوری برا من پست میفرستاده من چون مرد الدنگی بود اصلا باز نمیکردم دایرکتشو امروز دیدم مثلا ۵ تا پست معمولی بعد یهو یه پست شوخی جنسی خیلی بد فرستاده لا به لاشون از اون پست های زرد اینستاگرامی که حال آدمو بهم میزنن...من هیچ کدوم از پیاماشو تا به امروز ندیده بودم.
قبلا هم چند بار با دوست و آشنا اینجور آبرو ریزی پیام داده بود اما روی حساب اسکلی و سادگیش کسی جدی نمیگرفت کاراشو یه جوری جمع میکردن.
با مشاوره صحبت کردم گفت خواهرم حقشه که بدونه... خواهرم واقعا از همه لحاظ حیف شد وقتی شوهرش اومد هیچییی نداشت حتی خواهرم بهش رانندگی یاد میداد اون زمان. یه بچه دارن... خواهرم خیلی فهمیده و عاقله میدونم اگر بهش بگم کاملا میفهمه و خودشم تا حدودی شوهرش و میشناسه... اما از طرفی نمیخوام خواهرم و ناراحت کنم ولی اگه چیزی نگم زندگیش حروم این مرد میشه... خیلی حالم خرابه اصلا خوابم نبرد... لطفا یکی بهم دلداری بده...