2777
2789
عنوان

بابام بهم گفت خیلی بی ادب بیشعوری

708 بازدید | 25 پست

من ۲۷ سالمه  باخانوادم سازش ندارم حرفی باهاشون ندارم وقتی خونم دوست دارم توواتاقم باشم تا پیششون بشینم  چون واقعا هیچ حرف مشترکی باااهاشون ندارم بابام یهو پیله کرد ک بابد بری رانپزشک تو روانی شدی گفتم والا من سالمم  روانپزشکم نمیزم گفت همه روانیا همینو میگن میگم ماسالمیم گفتم خب اول خودت  برو بعد من میرم  گفت من ک سالمم چیزیم نیست گفتم همه روانیا میگم ماسالمیم  چیزیمون نیست گفت خیلی بی ادبی شعور نداری شروع کرد داد بیداد کردن   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور روت شد همچین حرفی به پدرت بزنی

اونا انگ روانی بودن ب من بزنن با ۲۷ تا سن بابد جواب همه چیو پس بدم اشکال نداره ؟ من حال میکنم تو اتاق بشینم حال میکنم تنها باشم حق اینو ندارم 

بابات از یه چی عصبی بوده بهت گیر داده ولش بابای من بهم فحش ناموسی داده😂

اخه هر ی مدت پیله میکنه بریم روانپزشک  هرچی احترامشونو نگه میدارم فایده نداره  گفتم اینبار ی جواب دندون شکن بدم 

از نظر خودش  عقلش خیلی اوکیه سالمه 

داستان زندگی منه فقط تو ۲۱ شروع شد

من از ۱۷ سالگی شروع شد  ی بار با زور منو بردن منو بستن ب کلی قرص  خودم کم کم انداختمشون دور چون اخه چیزیم نبود  الان باز دارن شروع میکنن دیگه الان ۱۷ سالم نیست دیگه دارن حالمو بهم میزنن