2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم تو بارداریام اینجوری بودم انسولین میزدم خیلی مراعات میکردم،پیاده روی هم میرفت

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

زیر نظر دکتر باش عزیزم نگران نباش خواهر شوهرم قندش تو حاملگی اینقدر بالا بود انسولین میزد وقتی بچه به دنیا اومد دیگه خبری از قند خون بالا نبود .اینجا هر کی یه چی میگه ممکنه خدای نکرده برات بد باشه. استرس نداشتن خیلی مهمه.

زیر نظر دکتر باش عزیزم نگران نباش خواهر شوهرم قندش تو حاملگی اینقدر بالا بود انسولین میزد وقتی بچه ب ...

من نگران الانمم برم متخصص غدد

بسم الله♥️ کاربر سال ۹۳ هستم ک قط دسترسی شدم 😪😪
هیچی ندادن

برو دکتر داخلی برا دیابت 

قندتو دو ساعت بعد از غذا بگیر ببین چنده دو ساعت بعد غذا باید نرمال شده باشی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

به دکترت بگو نیاز باشه انسولین باید بزنی.

من حاظر انسولین بزنم ولی اتفاقی برام نیوفته دپبار رفتم دکترم گفت بستری بیمارستانم میگه نیازی به بستری نیس

برو دکتر داخلی برا دیابت قندتو دو ساعت بعد از غذا بگیر ببین چنده دو ساعت بعد غذا باید نرمال شده باشی

میرم بهتره

منم تو بارداریام اینجوری بودم انسولین میزدم خیلی مراعات میکردم،پیاده روی هم میرفت

من فعالیتم زیاده 

فقد شام و نهارم میخوردم