2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

طبیعیه برای دوران بلوغه برای بهتر شدنشون سدر و ماست و آبلیمو و گلاب رو بگین مادرتون براتون به شکل خمیری نسبتا شل درست کنه بزنین ب صورتتون ۲۰دقیقه بمونه هفته ای دوبار انجام بدین رفع میشن

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

من ولی دوران بلوغم تموم شده هاااا 😑

دوران بلوغ به سن و سال نیست که بگین 18 سالم شد و تمام شاید این روند عدم تعادل هورمونی تا 20 سالم طول بکشه و اما بابت اینکه خیالتون از عملکرد کبدتون راحت شه بهتره با روش های طبیعی که چرخه هورمونی بدنو بهم نریزه کبدتون رو پاکسازی کنید

طبیعیه برای دوران بلوغه برای بهتر شدنشون سدر و ماست و آبلیمو و گلاب رو بگین مادرتون براتون به شکل خم ...

من کامل بالغ شدم (ریش‌و...)

دوران بلوغم زیاد جوش نمیزدم 

ینی طبیعیه الان ریخته بیرون؟

Im Men | Coach powerlifting & CrossFit 
من کامل بالغ شدم (ریش‌و...)دوران بلوغم زیاد جوش نمیزدم ینی طبیعیه الان ریخته بیرون؟

بله طبیعیه بلوغ معمولا اون چیزی که شما فکر میکنید نیست این دسته از جوش ها بخاطر بلوغ و بهم ریختگی هورمون ها هستن 

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

خو چجوری پاکسازی کنم؟

من روشی برای اینکار بلد نیستم ولی میتونین با تحقیق علمی راههایی پیدا کنین ،،،من قبلا کلی اطلاعات راجب پاکسازی طبیعی یه قسمت از بدن تحقیق کردم و انجام دادم نتیجش عالی بود و کلی از مشکلات جسمیم حل شد