2777

مادرم اضافه نمیکرد

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سعی کن شرکه سفید بیدستان قزوین استفاده کن و کلم قرمز خود رنگ کلم ی قرمزی خوشگلی ب ترشیت میده

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

اگه اب اضافه نکنی بیش ازحدترش میشه اب اضافه کنی ترشیش کم میشه وگرنه خراب نمیشه من امتحان کردم

مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........
اگه اب اضافه نکنی بیش ازحدترش میشه اب اضافه کنی ترشیش کم میشه وگرنه خراب نمیشه من امتحان کردم

ترشی رو کسی اب اضاف نمیکنه چون زود کپک میزنه به خیار شور سرکه واب اضاف میکنن

او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند.یا علی اصغر دستم به دستانت 
ترشی رو کسی اب اضاف نمیکنه چون زود کپک میزنه به خیار شور سرکه واب اضاف میکنن

نه گلم نمیزنه

مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........
واجب شد امتحان کنم 

اخه یباردرست کردم الب نریختم بدجورترش شدبعدهااب ریختم عالی شدحالاییارامتحان کن البته اینم بگماماترشی میذاریم بعدش زودتموم میشه

اخه یباردرست کردم الب نریختم بدجورترش شدبعدهااب ریختم عالی شدحالاییارامتحان کن البته اینم بگماماترشی ...

منم ترشی میریزم نمیزارم برسه روز دوم شروع میکنم ب خوردن

او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند.یا علی اصغر دستم به دستانت