2777
2789
عنوان

جاریم زنگش زد

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 21 پست
نمیتونم ارتباطم کم کنم چون توخونه پدرشوهرم زندگی میکنم اونم بیشتروقتامیاد خونه پدرشوهر مگه میتونم بگ ...

ولی میتونی زیاد کنارش نشینی وبگی کاری پیش اومد من باید برم، یا خودت رو سرگرم کتاب و بافتنی کن 

من جایی میرم کتاب میبرم، اگه جمع خوب باشه تا آخر کنارشونم ولی اگه اهل غیبت یا حرف بیخود و دخالت و تکه کنایه باشن ونتونم محیط رو ترک کنم خودمو مشغول کتابویه کاری  میکنم 

شاید هیچی از کتاب متوجه نشم چون تمرکز ندارم اما از حرف های بیخود راحت میشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی امروز جاریم که گوشی قطع کرد درمورد دختره حرف میزد پدرشوهرم گفت این کیه مادرشوهرم گفت همون دختری ...

خب همه اینا زیر سر جاریته دیگه 

اون این حرفارو نزنه، بقیه ام چیزی نمیگن

خیلی سعی نکن کنجکاوی کنی جلو جاریت چون تون همینو میخواد که تورو بسوزونه

چندروزدیگه عروسی یکی ازاقوام جاریم هست عروسی ما اومده بودن میرقصیدن حتی دختره هم میرقصید منم قصددارم لباس بپوشم برم برقصم بنظرتون کارم درسته؟باشوهرم جاوش جوری رفتارکنم که حسرت بخوره به زندگیمون

چندروزدیگه عروسی یکی ازاقوام جاریم هست عروسی ما اومده بودن میرقصیدن حتی دختره هم میرقصید منم قصددارم ...

آره همیشه با همسرت خوب باش 

بذار بدونن نمیتونن زندگیتو بهم بزنن

خب همه اینا زیر سر جاریته دیگه اون این حرفارو نزنه، بقیه ام چیزی نمیگن

یه بار از شوهرم پرسیدم رابطت تاچه حدی بوده گفت مامیرفتیم خونخ اقوام زن داداشم اون دختره هم میومداونجا ولی دروغ میگفت باهاش دوست بوده نمیخاست من بفهمم دلم بشکنه

بهش گفتم دختره خیلی دوست داشته چراباهاش ازدواج نکردی گفت ولی من اونو نمیخاستم مگه هرکسی منومیخاد بایدبرم بگیرمش دوسش نداشتم

آره همیشه با همسرت خوب باش بذار بدونن نمیتونن زندگیتو بهم بزنن

همش میگم اوندختره عروسی ما بااقوامش لباس پوشیده اومده رقصیده بخاطرکه شوهرمو دوس داشته اینکارو کرده حتی یه باربرادرشوهرم واسه شوخی گفت بخاطرمحمداومدرقصید دختره.

میگم بخاطرشوهرم عروسیمون رقصیده من نرم عروسی اقوامشون برقصم دوباره میگم اون دختره چکارست بیخیال جاریم میگه لباس بپوش برقص توقع میکنن اقواممون عروسی داداش دختره نرقصیدم ولی عروسی پسرخالش برقصم تا زورش بگیره