2777
2789

ماه اولش اخر ماه کار شوهرم توی یه شرکت بود و حقوقش رو که دادن ناچارا یکجا دادیم به طلبکار😞

ماه دوم که کلا حقوقی درکار نبود چون شرکت بعدی که قرار بود شوهرمو قبول کنه بدقولی کرد و به خاطر همین ۱ماه شوهرم بیکار بود

ماه سوم هم مهره که تازه اول مهر رفت سر کار 😞

بچه ها هرچی داشتیم خرج کردیم 

همه پس انداز اندکی که داشتیم هم خرج شد و با قرض تا الانش اومدیم 

نمیدونم تا اخر ماه چطور سر کنم داغونم داغون

جز لوازم ضروری هم مدتهاست هیچی نخریدم

از شانس توی این شرایط برنج و مرغ و قند و... ته کشیدن و خرج و مخارج لوازم مدرسه و لباس فرم هم اضافه شد

دوهفته است چای تمام شده که حذفش کردیم فعلا 

حقوق هم بگیره باید بدیم جای بدهی این مدت که قرض کردیم 

توی تمام عمرم آن‌قدر درمانده نبودم از نظر مالی

0 =2-1

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره اکثرا همینن 

فقط خدا لعنت کنه کارفرمای ما رو نه حقوق میده نه بیمه پرداخت میکنه 

نمیگن حداقل حقوق ندارن بیمه شون باشه پول آزاد ب دکتر ندن

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

منم ۵ ماه بیکارم مجردم ۳۶ سالمه مادر ندارم پدرم خرجم نمیده لباس خونگیم داغون شده دندونم خراب ته حساب ...

سخته خیلی ولی خدارو شکر کن یه بچه جلو چشمت نیست بهانه کنه و نتونی بخری 

0 =2-1

قشنگ درکت میکنم، شوهر منم تازه رفته سر یه کاری حقوق این ماه رو کامل ندادن بهش، فقط در حد اجاره خونه دادن، ماه قبل رو از جیب خوردیم، این ماه هم که با قرض داریم سر میکنیم تا ۵ آبان که حقوق بدن، اونم بیشترش میره سر قرض و بدهی ها، تازه این ماه تولد پسرمم هست از قبل بهش قول رستوران و کادو دادیم، الان موجودیمون زیر ۵۰۰ تومنه باید تا یارانه صبر کنیم تا پول دستمون بیاد 

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  

طلای چیزی نداری بفروشی‌

ما هم یه مدت به همین شکل بودیم با طلا فروختن نجات دادیم خودمونو 

یه سری مهمان داشتیم از شهرستان امدن گوشواره فروختیم تا از اونا پذیرایی کنیم 

دوران سختیه  میفهمم

قشنگ درکت میکنم، شوهر منم تازه رفته سر یه کاری حقوق این ماه رو کامل ندادن بهش، فقط در حد اجاره خونه ...

اره ادم نمیدونم جواب بچه رو چی بده

امروز ته حسابم مبلغی مونده بود که شوهرم سرکار اشتباهی کرده بود مجبور شد از جیب بده که جبران بشه زنگ زد گفت واریز کنم به حساب شرکت داغون شدم دیگه حس میکنم کم آوردم نمیدونم چکار کنم

0 =2-1