2777
2789
ن از اونا نیستم ک برم پیششون چون عواقبشو خبر دارم گفتم شاید اینجا کسی بتونه کمک کنه دلم اروم بگیره ا ...

نینی سایت من هنگه بعضی تاپیک هارو نشون نمیده هرچی نگاه کردم چیزی نفهمیدم😂🤦‍♀️

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

نینی سایت من هنگه بعضی تاپیک هارو نشون نمیده هرچی نگاه کردم چیزی نفهمیدم😂🤦‍♀️

چن وقتیه حس میکنم شوهرم و خواهرم ی چی بینشونه هر دفعه میگفتم بیخیال تو حساس شدی اشتباه میکنی ولی باز امشب خواهرم ی حرفی زد دوباره شک کردم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین من احساس میکنم شوهرم با خواهرمه و امشب ابجیم ی چی گف ک باز رف رو مغزم نمیدونم من حساس شدم یا وا ...

خب اگه این احساس رو داری یک بار مهمانی بگیر و حواست به رابطه های اون‌ها باشه نگاه ها و صحبت ها

چن وقتیه حس میکنم شوهرم و خواهرم ی چی بینشونه هر دفعه میگفتم بیخیال تو حساس شدی اشتباه میکنی ولی باز ...

خیلی حس بدیه شرایط سختیه درکت میکنم ولی نمیشه به حس و احتمالات تکیه کرد بنظرم باید برا اینکه مطمئن بشی یکم بیشتر روشون تمرکز کنی 

مثلا وقتایی که شوهرت غیر تایم کاریش بیرونع زنگ بزن از خواهرت بپرس ببین کجاست

یا نمیدونم خونه رو خالی کن به شوهرت بگو میرم خونه دوستم تا امشب شوهرش خونه نیست تنها نباشه

بعد نصفه شب برو کیلید بنداز برو داخل

ولی شاید تو حساس شدی چون معمولا آقایون با خواهر زنشون راحت ترن درد و دل میکنن عین خواهر خودشون میدونن

خیلی حس بدیه شرایط سختیه درکت میکنم ولی نمیشه به حس و احتمالات تکیه کرد بنظرم باید برا اینکه مطمئن ب ...

وای نمیتونم واقعا اینکارارو بکنم ولی اینجوری نبودم رابطه بینشون همیشه اینجوری بوده ینی ب قول شما راحتن ولی چن وقته این حسه اومده تو دلم 

وای نمیتونم واقعا اینکارارو بکنم ولی اینجوری نبودم رابطه بینشون همیشه اینجوری بوده ینی ب قول شما راح ...

نه گلم بد به دلت اصلا راه نده نه خواهرت اونقدر پست شده و به خواهر خودش خیانت کنه نه شوهرت اینقدر هرزس که به خواهرت چشم داشته باشه

من خودم خواهر ندارم ولی همیشه همسرم میگه کاش خواهر داشتی مثلا وقتایی ک دعوامون میشد باهاش درد و دل میکردم یا وقتایی ک میخواستم سوپرایزت کنم باهاش هماهنگ میکردم

شاید رابطه همسرت و خواهرت اینجوریه 😁

نه گلم بد به دلت اصلا راه نده نه خواهرت اونقدر پست شده و به خواهر خودش خیانت کنه نه شوهرت اینقدر هرز ...

دقیقا همینجوری ان و من واقعا خیلی خوشحالم ک رابطشون با هم اوکیه و ب هم اعتماد دارن ینی از اول ازدواجم فقط با همین خواهرم راحت تر بود ، چیز جدیدی اتفاق نیفتاده ولی میگم ک جدیدا حساس شدم رو حرکاتو و کاراشون و حرفاشون همش دنبال ی چیزی ام 

دقیقا همینجوری ان و من واقعا خیلی خوشحالم ک رابطشون با هم اوکیه و ب هم اعتماد دارن ینی از اول ازدواج ...

نه چیزی نیست یکم رو شوهرت حس مالکیتت بیشتر شده باعث شده روش حساس تر بشی و اینجوری فکر کنی منم قبلا یکی از دوستای خیلی صمیمیم باشوهرم خیلی شوخی میکردن و راحت بودن بهشون شک داشتم تا یه شب سیم کارتای شوهرمو در اوردم انداختم رو گوشیم وارد تمام اکانت های برنامه هاش شدم بدون اینکه بفهمه بعد دیدم اصلا ن بهم پیام میدن نه چیزی فقط یبار شوهرم پیام داده بود میترا قبل من دوس پسر داشته یا نه که دوستم پاچشو گرفته بود گفته بود راجب میترا چه فکری کردی و این حرفا😂🤦‍♀️

نه چیزی نیست یکم رو شوهرت حس مالکیتت بیشتر شده باعث شده روش حساس تر بشی و اینجوری فکر کنی منم قبلا ی ...

من اخه شانس گهم دوستم ک خیلی بهش اعتماد داشتم هم چن ماه پیش ک هر روز پیش هم بودیم و رفت و امد داشتیم دیدم ب شوهرم پیام داده ینی شماره شوهرمو از گوشیم برداشته بود شوهرم جوابشو نداده بود ولی میخام بگم شاید نسبت ب هر کی ک شک میکنم ب خاطر همینه 

من اخه شانس گهم دوستم ک خیلی بهش اعتماد داشتم هم چن ماه پیش ک هر روز پیش هم بودیم و رفت و امد داشتیم ...

ارع پس صدرصد بخاطر همینه وگرنه اصلا فکرشو نکن ک خواهرت بخواد همچین کاری کنه بعدم شوهرت اگ میخارید بادوستتم میریخت رو هم ن اینکه جوابشو نده

خداکنه من حساس شده باشم چون واقعا دارم اذیت میشم

اگه واقعا زندگیتو دوس داری از فردا برو پیش یه تراپیست چون شک دامن میزنه ب زندگیت و خرابش میکنه