2777
2789
عنوان

چقد دل سنگین

85 بازدید | 10 پست

گفتم پرده گوشم پاره شده

حتی ی نفرم نیومد برام حمد بخونه😔

فردا میخوام برم دکتر خدا کنه بگه ترمیم میشه و عمل نمیخواد

محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️

معمولا عمل نمیخواد. خودش ترمیم میشه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

من ندیده بودم تاپیک قبلیتو

ایشالا خیره نگران نباش 😇🌸

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂مگه حمد بدهکاریم به شما

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..
امیدوارم هیچوقت ب دردم دچار نشی دوست عزیز💔

عزیزم خودم همین دو روز پیش عمل کردم امیدوارم مشکل شما هم حاد نباشه🌹

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..
عزیزم خودم همین دو روز پیش عمل کردم امیدوارم مشکل شما هم حاد نباشه🌹

خدا بهتون سلامتی بده

میشه یکم برام از عملتون بگید؟

اینکه چطور بود و نتیجه سلامت قطعیه؟؟

و اینکه کجا عمل کردید و پارگی در چه حد بوده؟؟

خدا بهتون سلامتی بدهمیشه یکم برام از عملتون بگید؟اینکه چطور بود و نتیجه سلامت قطعیه؟؟و اینکه کجا عمل ...

من پارگی نداشتم ضایعه فک بود عمل کردم چون جراحی رو قسمت دهان بود تو ریه هام لوله برای تنفس گذاشتن بعد از بیهوشی فقط گلو درد شدید داشتم و بیحالی بعد از دو روز الان خوبم بخیه هام جذبیه. اصلا جای نگرانی نداره البته نمیدونم پارگی پرده گوش عملش چطوری هست

من پارگی نداشتم ضایعه فک بود عمل کردم چون جراحی رو قسمت دهان بود تو ریه هام لوله برای تنفس گذاشتن بع ...

سلام عزیزم الحمدالله امروز رفتم دکتر

دوتا دکتر دیدن

یکیش گفت چیزی نیست

یکیش گفت سوراخه ریزه چیزی نیست خودش خوب میشه