دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدمها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل میگوید:گاهی دیگران حرفهایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم. اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..
عزیزم خودم همین دو روز پیش عمل کردم امیدوارم مشکل شما هم حاد نباشه🌹
به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدمها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل میگوید:گاهی دیگران حرفهایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم. اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..
خدا بهتون سلامتی بدهمیشه یکم برام از عملتون بگید؟اینکه چطور بود و نتیجه سلامت قطعیه؟؟و اینکه کجا عمل ...
من پارگی نداشتم ضایعه فک بود عمل کردم چون جراحی رو قسمت دهان بود تو ریه هام لوله برای تنفس گذاشتن بعد از بیهوشی فقط گلو درد شدید داشتم و بیحالی بعد از دو روز الان خوبم بخیه هام جذبیه. اصلا جای نگرانی نداره البته نمیدونم پارگی پرده گوش عملش چطوری هست