2821
2789
اگه بخوای اره میشه ولی نشه بهتره احساسم میگه تو ازپسره بهتری و پسره یکم خورده شیشه داره و یه چیزی قا ...

بچه اولم‌چیه ؟😅

لطفا برای حاجتم‌یه صلوات می‌فرستید 🧡❤️

اگه بخوای اره میشه ولی نشه بهتره احساسم میگه تو ازپسره بهتری و پسره یکم خورده شیشه داره و یه چیزی قا ...

عزیزم تو رو خدا بگو‌ من کی باردار میشم

جنسیتش 

ماه تولدم🥲

با خدا باش و پادشاهی کن❤️👑

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم جواب منم لطفاً بدین 

کسی که دوسش دارم متاهل یا مجرد و چه احساسی نسبت بهم داره؟ 

یاد تو حس قشنگیست که در دل دارم چه تو باشی چه نباشی نگهش میدارم...🥀💔
حس شخص مورد نظرم چیه ؟

احساس میکنم تو رابطه کم گزاشتی یا کاری کردی که یکم جدایی افتاده

اما دوستت داره و اگه اینطوره که میگم باید جبران کنی

یک انسان مردُم دوست😊
خیلی سوال پرسیدم ولی به نظرت اتفاق خاصی برام میوفته؟ زندگیم از حالت یکنواختیو چالش در میاد؟🥲🥲

در میاد❤

اتفاق خاص نمیدونم ولی در میاد❤

یک انسان مردُم دوست😊
بله احساسم میگه یکم طول میکشه ولی میشه❤

خدا کنه ♥️ مرسی عزیزم

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

احساس میکنم تو رابطه کم گزاشتی یا کاری کردی که یکم جدایی افتادهاما دوستت داره و اگه اینطوره که میگم ...

وااای دقیقا همینطوره جدا از کم گذاشت خیلی اذیتش کردم الان قهر کرده رفته 😑🥲

دلش برام تنگ شده تو این مدت یا ن ؟

احساس میکنم تو رابطه کم گزاشتی یا کاری کردی که یکم جدایی افتادهاما دوستت داره و اگه اینطوره که میگم ...

بنظرت چجور آدمی هستم میشه ویژگی ها و شخصیتم و بگی 😅

خیلی دقیق گفتی الان قهر کرده رفته یعنی برمیگیرده؟

در میاد❤اتفاق خاص نمیدونم ولی در میاد❤

🥲❤️

چه جور اتفاقی میتونه باشه ؟🥲🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

2790
2823
2791
2779
2792