2777
2789
عنوان

کسی خاستگاری ی هفته تاخیر میندازه

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 32 پست
ن چیزی نگفته ولی خیلی دوس دارم بهش بگم اگه هفته دیگه نشد کلا نیا

چیبگم شخصیت هر کی یجوره شاید صلاح اینه به روش بیاری شایدم نه به بزرگترت بگو 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما دوست بودیم بعد ب خانواده ها گفتیم حس کردم خانوادش راضی نیس

مراقب باش.داری برای زندگی آیندت تصمیم میگیری دیگه دوست نیستین که بتونی به راحتی بذارین کنار از زمین تا آسمون فرق دارن ای دوتا مسئله.محتات باش باعقل برو جلو نذار احساسات غلبه کنه با بزرگترها مشورت کن پیش مشاور برو.عزیزم آیندت رو روپایه های محکم بنا کن از الان وانده .تورو خدا درست فکرکن درست

چقدر با درک من دوس دارم بهش بگم اگه نشد دیگه نیا

دیگه هرچی قسمت باشه.ما امروز همو دبدیم اخر هفته با مادرش اومد خونمون ماه صفر بود الان تقریبا دوماهه باهم دوستیم البته خانواده ها می‌دونن برای خاستگاری رسمی هی امروز فردا مبسع به خاطر سغلش 

خدا چقدر قشنگ میگه:   اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ بهتر از اونی که میخوای بهت میدم...🤍  🌱️خوشگلایه عدد مغازه لوازم آرایشی دارم خوشحال میشم ازم خرید کنید ای دی روبیکام @janan_4566 قیمتامم مناسبه 🌼🌹🦋♥️
دارم دیونه میشم انقدر فکر میکنمواقعا سخته

اصلا فکر نکن دنبالش رو نگیر نرو اگه بخواد .خودش میاد .اگه هم اومد بگو دیگه از این به بعد همه چیز رسمیه چون می‌خوام زندگی تشکیل بدم همه چی با اطلاع خانواده .البته اگه ارزشش رو داشته باشه.چند سالته عزیزم

۲۵ سالمه

خدارشکر سنت زیر ۲۰نیست فقط تورو خدا مراقب روحت باش درست تصمیم بگیر .خودت رو اذیت نکن.با پدر مادر با مشاور حرف بزن.اگه هم جور شد انشالله دوتایی برید.ایشالله که خدا برات بهترینها رو بخواد

خدارشکر سنت زیر ۲۰نیست فقط تورو خدا مراقب روحت باش درست تصمیم بگیر .خودت رو اذیت نکن.با پدر مادر با ...

دوست دارم بگم نیان این همه روز تا آخر هفته یعنی هرروز بابات کار داره دلیل مسخره ای بود برام 

دوست دارم بگم نیان این همه روز تا آخر هفته یعنی هرروز بابات کار داره دلیل مسخره ای بود برام

دلیل واقعی رو نمیشه دقیق فهمید.فقط اینو بدون اگه بخواد خودش حتماً پیگیر میشه شما هم سفت و محکم بگو دیگه باید دوتا خانواده باید باهم هماهنگ بشن خودت هیچ چیزی رو هماهنگ نکن بگو مادرتون هماهنگ کنن در غیر اینصورت حتماً مشکلی هست انشالله که مادر دانایی داری که بتونه درست راهنماییت کنه حتما با یه مشاور درست و حسابی صحبت کن تا کامل راهنماییت کنه .خیلی دوست دارم یه روز بیای بگی خوشبخت ترینم . خودمم برای پسران نگرانم تو این جامعه گرگ

جای اینکه شما توضیح بدید نباید مادرش تماس بگیره اطلاع بده و یه تایم دیگه فیکس کنه؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
جای اینکه شما توضیح بدید نباید مادرش تماس بگیره اطلاع بده و یه تایم دیگه فیکس کنه؟

هیچ تاریخی فیکس نشده بود قرار بود دوشنبه مادرش زنگ بزنه بگه پنج شنبه میام حالا میگه مامانم دوشنبه هفته دیگه زنگ میزنه 

من ک خودمو کشیدم کنار