2777
2789

برای برنج آبکش وقتی برنج و خیس میکنیم به ازای هر لیوان چقدر نمک باید تو برنج بریزیم بزاریم خیس بخوره؟؟؟

برای پنج نفر چند لیوان برنج کافیه؟؟

تو دنیایی که 51 بر 17 بخش پذیره هیچی از هیچکس بعید نیست...⁦👩‍🦯⁩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد ده سال والا پیمونه دستم نیس چشمی کار میکنم😃 

ما چهار نفریم فقط دو پیمونه برنج میپزم

زیاد هم میاد البته ما پرخور نیسیم 

بیا به ازای هر نفر یه پیمونه بپز یکی هم برا کم زیاد اضافش کن 

برا خیس کردن هم یه نصف قاشق نمک کافیه 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

من کلا برنج و خیس نمیکنم.

آب جوش اومد برنج و میشورم ، میزارم رو گاز.

برای ۳ نفر یک قاشق غذاخوری نمک میریزم و چند قطره آبلیمو

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

مگه برای برنج خیس کردن توش نمک میریزید؟ دقیقا چرا؟ خب وقتی آب برنج رو میذارید روی گاز که بجوشه توش نمک میریزید دیگه

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
بعد ده سال والا پیمونه دستم نیس چشمی کار میکنم😃 ما چهار نفریم فقط دو پیمونه برنج میپزمزیاد هم میاد ...

برای هر لیوان برنج نصف قاشق غذا خوری نمک؟؟؟

مامان منم هر سری بهش میگم چقدر باید بریزم میگه اینجوری نمیتونم بگم باید دستت بیاد🤦🏻‍♀️💔

تو اینترنتم هر چی میگردم هیچ جا چیزی ننوشته

من کلا برنج و خیس نمیکنم.آب جوش اومد برنج و میشورم ، میزارم رو گاز.برای ۳ نفر یک قاشق غذاخوری نمک می ...

خب برای سه نفر چندلیوان برنج برمیدارید؟؟؟

مگه برای برنج خیس کردن توش نمک میریزید؟ دقیقا چرا؟ خب وقتی آب برنج رو میذارید روی گاز که بجوشه توش ن ...

آره نمک میریزیم 

خو نریزیم برنج شفته میشه بی نمکم میشه که

خب برای سه نفر چندلیوان برنج برمیدارید؟؟؟

۳ پیمانه 

ما کلا کم غذاییم ، برای ۲ وعده مون میمونه 

اگه ۳ نفر باشن عادی غذا بخورن ، زیاد باقی نمیمونه

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
2790
2778
2791
2779
2792