2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چکار میکردین؟

423 بازدید | 29 پست

سلام 

شوهرم چند وقت که کارش رو از دست داده😢مهندس بود با درآمد بالا

الان یه شغل دست پایین واس خودش جور کرده با درآمد کم که اصلا وجهه کاری بالایی دربرابر شغل اولش نداره 

خیلی ناراحتم همش غصه میخورم که چرا اوضاع اینطور شده چقد وضعمون فرق کرده

مدام تو فکرم شوهرمم ناراضی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شغل با شغل فرق نداره مهم آرامش زندگی هست 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
الهی بمیرم . باز خدا رو شکر همسرتون کار پیدا کرده همسر من همچنان دنبال کاره و بیکاره خیلی اوضاع بد ...

😢😢😢😢میدونم چی میگی دوره بیکاری خیلی سخته خدا کمکت کنه بخاطر اون طفل معصوم

عزیزم غصه خوردن نداره زندگی همینِ همین که کنار هم سلامت هستید خدا رو هزار مرتبه شکر کن ... باور کن یکی از دوستای من حاضرِ شوهر پولدارش دوباره زنده بشه و در کمال نداری و فقر سایه ش بالای سر خودش و دختر دو ساله ش باشه همیشه میگه

توکل ب خدا!!!

شوهرمنم سه سال پیش همچین بلایی سرش اومد

چه روزای تلخ وسختی بود

گذشت...

الان ی شغل خوب راه انداخته بادرآمد بالا خودشم زیاد نمیره وداده دست دست شاگرد

واسه منم کارآزاد راه انداخته

خیلی ازکاروزندگیمون راضی هستیم

ونتیجه توکل کردن ب خداروداریم میبینیم

سختی خییییلی کشیدیماااا

تواون دوران باردارم بودم....

عزیزم خدا بزرگه..زندگی پستی و بلندی داره.

هیچ چیزی بی حکمت نیست...

مطمئن باش بعدأ شرایطتون درست میشه انشاالله.توکل کن به خدا عزیزم.

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  

شوهر منم درآمدش خیلی بالا بود و وجهه اجتماعیشم خوب بود ولی الان یه شغلی مجبور شده بره که واقعا ناراضی هستم و درآمدش خیلی خیلی ناچیزه و کلا دچار بحران مالی شدیم خیلی غصه میخورممم😢 

واقعا سخته که آدم شرایط ایده آلشو از دست بده

چاره ای نیست..به همسرت دلداری بده..اون وقتی ببینه تو راضی هستی حداقل از خجالت و ناراحتی در میاد

مردا خیلی بچه ن..حواست باشه

مطمئنن دوباره موقعیتتون خوب میشه

مهم اینه که این دوران و خوب مدیریت کنی😌

ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare