2821
2789

سلام منم امروزروز25پریودیه من ماه پیش 23روزه پریودشدم دقیقا همون روزی که قراربودپریودبشم ترشح بیرنگ داشتم ودوروزقبلشم پادرد داشتم مثل ماه قبل که بعداز24ساعت یا 48ساعت پری میومد ولی این دفعه نیومد وفقط ترشح بیرنگ دارم وهمش فکرمیکنم پری اومد ولی چک میکنم نیومده یه کوچولو سوزش معده دارم وقتی ببخشید دستشویی دارم تخمدانام شروع میکنن به دردکردن پشت لگنم درد میکنه بیبی چک استفاده نکردم نمیدونم باردارم یا نه ولی هنوزکه پری نیومده ولی یه چیز جالبتر اینه که بعدازتخمکگزاریت که تموم میشه ترشح سفیدداری بعدنزدیک پری رنگش عوض میشدوپری میشدم والان اصلا اینجوری نشده بیشترترشحاتم بیرنگه وکمترسفید وهفت ماهه منتظرم امیدوارم که همه اونایی که درانتظارن زودترجواب بگیرن من این ماه لتروزل وامپول hmgودروسط سیکلم امپولhcgاستفاده کردمخدا اولاد صالح و سالم روزي همه شما كنه دوستان.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.