2821
2789
خوش به حالتون کاش منم حامله بشم اینقد پف؟کنم که بترکم    

وای نگو،ایشالا که باردار میشی و بهتر از من میگذرونی دوران بارداریتو. با تمام وجوود واست دعا میکنم باردار شی حالا که اینجوری میگی و انقدر دلت میخواد عزیزم!

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من حالت تهوع م از پنج هفتگی شروع شد خیلی شدید بود،سینه درد نداشتم،ویارم خیلی بد بود

منم امروز وقت پریودمه دیروز حالت تهوع داشتم یه بارم حالم  به هم خورد ولی امروز خبری نیس

وای نگو،ایشالا که باردار میشی و بهتر از من میگذرونی دوران بارداریتو. با تمام وجوود واست دعا میکنم با ...

ممنون اخه میدونی من چهارساله منتظرم دیگه خسته شدم از انتظار حاضرم حامله بشم کل نه ماهم بیفتم اصلا برام مهم نیس فقط نی نی سالم بیاد همین

خوش بحال اونایی که حس مادر شدن تجربه کردن واسه ما مشکل دارا دعا کنید شاید ماهم سعادت مادر شدن پیداکنیم  

او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند.یا علی اصغر دستم به دستانت 
خوش بحال اونایی که حس مادر شدن تجربه کردن واسه ما مشکل دارا دعا کنید شاید ماهم سعادت مادر شدن پیداکن ...

واقعا بزرگترین لذت دنیا مادر شدنه خوش به حال اونایی که باردارن

ده روز یا کمتر قبل از پریودی سینه درد شدید و دلد درد مثل پریودی البته درداش کمی متفاوت تر بود 4روز مونده له پریود بی بی چک مثبت شد

انشاالله خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه آمین

♥♥♥خداجونم فقط خودت میتونی♥♥♥
ممنون اخه میدونی من چهارساله منتظرم دیگه خسته شدم از انتظار حاضرم حامله بشم کل نه ماهم بیفتم اصلا بر ...

ایشالا خدا زود زود یه نینی سالم ناز بزاره تو دلت،دوره بارداریتم مثل آب خوردن بگذرونی⁦❤️⁩

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
عزيزم من ماه اوله اقدام کردم واسه همينه انقدر استرس دارم  حالا درک میکنم که منتظرای نی نی رو

عزیزم اصلا نباید استرس داشته باشی چون مانعش میشه. من دقیییقا ماهی ک خیلی ریلکس بودم و پیگیر روزا و علائم نبودم شدم. بسپر دست خدا و خودت بیخیال شو

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من  
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792