2777
2789
عنوان

چیکارکنم😔

80 بازدید | 8 پست

دلم برای شوهرم تنگ شده😭دلم واسش پر میزنه اما اون عین خیالشم نیس راحت داره کنار مامان جونش زندگی میکنه و اصلا مهم نیس ک زنش کنارش نی😭فوشم میداد تهمت ناموسی منو بیرون میکرد از خونه منم اومدم سه هفتس سراغی نگرفته ازم خیلی عادی داره زندگی میکنه انگار از خداش بود من نباشم😭😭😭😭منم دادخواست طلاق دادم مهریمم اجرا گذاشتم اما دوسش دارم عاشقشم اما اون هیچ تلاش نمیکنه😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین بارشه !؟

سه ساله عقدم

قبلا هم منو ميداشت خونه يابام نهايتا ي هفته قهر ميموند سر كلش پيدا ميشد اينسري سه هفتس رفته نيس

شب اخرم رفتم وسايلمو بردارم چاقووكشيد نذاشت😭اما دلم واسش لك زده اما اون خيلي ريلكس با مامان جونش داره زندگي ميكنه 

هیچ کجا آرامش خونه خود آدمو‌ندارهانشالله مشکلت حل میشه عزیزم

عقد بودم هنو سر زندگي نرفته بودم اما منو از خونه مامانش باهر دعوا مینداخت بیرون یا تو خیابون بودیم میاورد دم خونمون منو میذاشت میرف دوهفته ی هفته غیب میشد امااینسری سه هفتس ک رفته شب اخرم چاقو کشید نذاشت وسایلم رو ببرم منم پلیس زنگ زدم داد خاست طلاقمم دادم اما اون عین خیالشم نسست

سه ساله عقدمقبلا هم منو ميداشت خونه يابام نهايتا ي هفته قهر ميموند سر كلش پيدا ميشد اينسري سه هفتس ر ...

اگر دست بزن داره مدرک جمع کنید حتما حتما حتما 

و اینکه اگر سر خونه و زندگی اصلا خونه ات ترک نکن اون بزار بره 

و بعد اینکه منم خودم یکی مثل همین داشتم ک آخر با بی غیرتی ک دوستش آورد زفت اونکه میره ، خدا میدونه یا با کسی دیکه ارتباط داره و یا خسیس و ملا مسئولیت پذیر نیست 

من الان یکسال و نیم تنها ام گذاشت رفت اما هی الکی تماس و‌پیام میزنه من عاشقتم طلاق ات نمیدم در صورتی ک هر روز خودش و مادرش اسرار بر جدایی داشتن و من یه چی بدم ک بره اما من بهش باج نمیدم مهریه قراره ببخشم جدا بشم اما میگه مهریه میدم من طلاق نمیدم فقط برای این ک بلاتکیف قرار ام بده خواست باشه فقط فقط مدرک جمع کن الان ازش همین 

🕊
اگر دست بزن داره مدرک جمع کنید حتما حتما حتما و اینکه اگر سر خونه و زندگی اصلا خونه ات ترک نکن اون ...

ن دست بزن نداشت فقط فوش و تهمت ناموسی اخرین شبم چاقو کشید ک پلیسو خبر کردم گزارش رو دارم و شکایت کیفری کردم طلاقمم دادم و نفقه مهریمم گذاشتم امااون گفته همرو ببخشه بیاد طلاقش میدم عقد هم بودیم هنو سر زندگی نرفتیم خانوادم گفتن جداشو بمونی بدتر میشه بعدا

الا سه هفتس منو ول کرده ب امون خدا انگار ن انگار زنی داره هیچی ب هیچی راحت با مامان جونش تو خونه داره زندگی میکنخ انگار ن انگار منی وجود داشته همشم میگف مهم نیس جداشی بزو جداشو تو اصلا دنبال طلاق بودی دنبال مهریه بودی از زوز اول همینو میگف همش😭اما منه خر دلم واس بوی بدنشم تنگ شده😭😭😭اما اون عین خیالشم نیس ک من دیگ نیستم😭😭😭😭

ن دست بزن نداشت فقط فوش و تهمت ناموسی اخرین شبم چاقو کشید ک پلیسو خبر کردم گزارش رو دارم و شکایت کیف ...

درک ات میکنم اما خوب  بابد بری مشاوره ببینی اصلا دلیل ابن رفتار هاش چیه اگر خوب شدنی نیست طلاب هر طور خود شما میدونی بر اساس شرایط زندگیت. تصمیم بگیری ،   مرد های الان انگار حتی خانواده هاشون از خداشونه طلاق بگیرن چه برسه خودشون 

🕊
درک ات میکنم اما خوب بابد بری مشاوره ببینی اصلا دلیل ابن رفتار هاش چیه اگر خوب شدنی نیست طلاب هر طو ...

مشاوره من رفتم اون نیمد

گفتم بیا بریم مشاوره نیمد

اونا میگن تو دنبال طلاقی

درحالی ک من سه سال از خونه بیرونم میکردن برمیگشتم ب خانوادمم نمیگقتم فوش و تهمت ناموسی تحمل کردم چجوری دنبال طلاقم

ازاینک الا مامانش دارتش و من ندارمش دارم اتیش میکیزم😭