2777
2789
عنوان

خوش سلیقه ها بیاین عروسی دعوتم

145 بازدید | 15 پست

موهام خرمایی رنگ زدم 

ولی ابروهام مشکی و لباسمم مشکی ؟ 

بنظرتون موهام مشکی کنم؟ یا همون خرمایی باشه ؟ 

رنگ دیگ ای مد نظر دارین؟؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه مشکی نکن چون بعدش رنگ‌نمیگیره

نمی‌دونم چیکار کنم 

یکی میگ مشکی کن با یخی بنداز 

من سنم ۲۵ هست

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
من که حتی واسه عروسیمم موهامو رنگ نزدم طبیعی مشکی پرکلاغی کلا چشم ابرو مشکی و موی مشکی خیلی جذابتر

لباسمم مشکی بنطرت جالب میشه؟ 

بابام میگه پرسه داری میری مگ

نمی‌دونم چیکار کنم یکی میگ مشکی کن با یخی بنداز من سنم ۲۵ هست

یخی نهه سنتو میبره بالا 

مشکی ام گفتم دیگه بعدش موهات به فنا میره

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

یخی باید دائم ارایش داشته باشی سنتم بالانشون میده اگر چاقم باشی که واویلاست یخی به هرکی نمیاد ریسک ن ...

خب موهام چیکار کنم 

مبگی رنگ کردی دبکه خرمایی اوکیه

اخه میگم همه چی مشکی 

این وسط خرمایی ی جوری نیس؟؟ 

خب موهام چیکار کنم

اگر نظر منو میخوای پایین موهاتو بلوند دودی یا کاهی که به خرمایی بیاد یابلوند عسلی کن وشنیون ازاد یافر بزن ولی جلوی موهاتو همونجور بزار خیلی خوشگل میشی

اگر نظر منو میخوای پایین موهاتو بلوند دودی یا کاهی که به خرمایی بیاد یابلوند عسلی کن وشنیون ازاد یاف ...

ن من شال میپوشم یکم موهام بیرون میریزم 

ولی از پشت جمع میکنم 

مشکل من همون ی ذره جلو هست